17
Assalamualaikum

First day bekerja...Terasa seronok perjalanan ke tempat kerja..Mana taknya,Jalan lengang sangat-sangat...Mood nak pi bekerja pun ON je..Walaupun rasa tak berapa nak seronok sebab en.husband masih lagi bercuti hari ni.

Ketiadaan entry selama bercuti raya nie,Internet langsung takde kat kampung..Mybe sebab ramai sangat yang guna internet sampai nak loading pun lembab sesangat..

Last-last idea-idea untuk up entry terpaksa ditangguhkan jugak akhirnya..Semalam baru balik dari kampung.Penat masih lagi terasa,tapi ambil mood cepat-cepat supaya hari nie semangat nak bekerja..hehehe

entry pepagi nie,saja nak tepek gambar first day syawal..Dapat berkumpul beramai-ramai...alhamdulillah...
gambar sengaja di blurkan...hehehe...


Post a Comment

  1. Assalamualaikum dan salam pgi Jumaat,selamat hari raya maaf zahir batin..Diana raya ke-3 da keja pn..hehe..

    ReplyDelete
  2. akak izan pun dah mula bekerja..back to normal life..

    ReplyDelete
  3. Samalah kita, kerja daa ari ni

    ReplyDelete
  4. woww... ramainya mesti meriah kan... :D
    Selamat Hari Raya buat sis sekeluarga... maaf zahir dan batin... :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya.. alise pon baru start harini.. closing pulak tu.. letih betul rasa..

    ReplyDelete
  6. selamat bekerja KSD...saya dari semalam lagi dah kerja..^_^

    ReplyDelete
  7. Tu diaa..ramai. Hehe. Selamat hari raya. Ana pun esok da start keje.

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  9. bestnya. besar jga fmily KSD..
    meriahkan berkumpul ramai ramai..

    ReplyDelete
  10. Selamat Bertugas kembali kak ida, hanim plak start kije Isnin depan hehe.

    ReplyDelete
  11. cik nor baru start kerja hari nie..:)

    ReplyDelete
  12. meriah raya ramai ramai macam ni :)

    ReplyDelete
  13. lya minggu ni baru start keja..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top