22
Assalamualaikum

Dah hampir setahun menggunakan domain www.kisahsidairy.com nie..Sekejap je kan masa berlalu..
Dah dapat emel untuk renew domain minggu lepas lagi..hahaha..tapi aku saja abaikan emel tu..Hari nie Netkl hantar lagi reminder untuk aku renew domain.


netkl
Korang faham kan kenapa aku perlu ambil gambar macam nie..

Untuk tidak berlaku masalah yang tidak diigini,aku renew jugak hari nie...Yelah..takut nanti dah expired ke,dah satu kerja nak kena emel balik kat Netkl tu kan..

Tak mahal pun renew Domain nie..Setakat nie aku puashati dengan Netkl..Takde masalah pun..


Sesiapa yang rasa nak menggunakan domain sendiri,boleh la menggunakan khidmat NetKL nie..Memang bagus.. Boleh klik LINK nie..
Harga untuk Domain nie hanya RM35.Untuk yang baru sahaja nak guna domain,tambah rm3 untuk diorang setup domain kat blog kita nie.

Kira senang la berurusan dengan diorang nie

netkl
Dah pun Renew...Senang hati skit...hehehe






Post a Comment

  1. Teringin nak tukar domain. Tapi tak tau bila ☺☺

    ReplyDelete
  2. lega kan.. hihi.. mama hujung tahun baru renew

    ReplyDelete
  3. rasanya macam baru semalam KSD cakap tukar domain...dah setahun ek...cepat btol masa berlalu...

    ReplyDelete
  4. Teringin pulak nak ada domain sendiri.. Ada sesiapa yang nak sponsor? hehehehe...

    ReplyDelete
  5. Belum terbuka hati nak guna domain... Boleh cerita tak apa kelebihan dan keistimewaan yg anda dapat setelah menggunakan domain ini (pengalaman sendiri ye sebab kebaikan asasnya dah tau)

    ReplyDelete
  6. farah pun teringin jugak nak ada domain sendiri...tgh pikir2 nie..=D

    ReplyDelete
  7. Ohh..nak ade domain sendiri mmg kene bayar eh?

    ReplyDelete
  8. Ada plan jugak nak tukar ke domain seniri, tapi masih berkira2 lg ha..huhuu

    ReplyDelete
  9. So far kita quite selesa dengan domain blogspot free..he..he

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum... KD,

    lega dah renew domain...

    mselim3

    ReplyDelete
  11. netKL terbaik. Support pon cepat :) *thumbs up!

    ReplyDelete
  12. nak jugak tukar tapi belum sampai waktu lagi sebab bizi sikit sekarang ni

    ReplyDelete
  13. Dengan domain sendiri blog kita nmpk lebih 'tampan' dan 'lawa'..:)

    ReplyDelete
  14. murah juga eh...terasa macam nak tukar...

    ReplyDelete
  15. oh...gune NETKL jgk eh..luqman lambt lg nak kene renew..hehe

    ReplyDelete
  16. Samalah kita menggunakan perkhidmatan net.kl. hehe

    ReplyDelete
  17. patut la sebelum ni mizi xleh buka renew domain rupanya..

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah tahniah... semoga terus bersemangat berbloggin & menjalin ukhwah bersama2 semua... Saya abis tempoh bulan 12 hehee.. :D

    ReplyDelete
  19. dah lamaaaaaa sangat nak guna domain sendiri... tapi sebab berbayar.... kuabaikan saja kak ida....
    maklumlahhh.... puan sha yang gojes sangat kudukutttttt....

    ReplyDelete
  20. lega dah settle buat payment kan :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top