15
Assalamualaikum


Emmmm..rasanya ramai yang teka tepat apa hadiah yang aku dapat semalam kan...Of courselah...Sebab ramai yang join Soalselidik dari Mialiana.com kat sini .

Saja-saja semalam aku postkan satu entry di sini selepas abang posmen bagi parcel tu kat aku.
Wah..sangat pandai korang meneka kan...ececeh...sorry tak de hadiah untuk tu...cuma ucapan terima kasih sebab singgah blog aku nie..Insyallah..nanti ada rezeki lebih,aku buat GA...

parcel
Apa yang ada di dalam Parcel nie kan..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
headphone
jeng..jeng...betul kata lya dan jugak mselim...hehehe..diorang pun join jugak gaknya...

Dah pun try headphone ni...i loikee...suka sangat dapat headphone ni..yelah..selalu bukak speaker semua orang dengar kan..ni dah pakai headphone,boleh la layan movie atau layan lagu sensorang...bestt ooo...sampai en.husband pun dah try pakai semalam...amboii..kemain lagi dia,,,nak pakai terus...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
headphone
cantik kan..comel kan....comel tak kak ton...hehehehehe...


Dah boleh pakai nie...tapi yang tak bestnya..kat pc aku nie tak boleh pakai pulak...acane tu...kenalah pakai kat rumah jer...sadis sungguh..

Thanks kat Mialiana dan en.random kerana memilih blog nie sebagai penerima hadiah nii...Alhamdulillah..



Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top