26
Assalamualaikum


Abaikan tajuk yang langsung takde SEO..hewhew...Tengah perah idea apa nak yang di bebelkan pepagi buta nie kan...Mata yang mengantuk,kerana kurangnya tidur...Rasa nak cari bantal je dah nie..Malam tadi Ke Senai,amik adik kat sana...Ada ke Blogger yang duduk dekat Kampung Sepakat Jaya Senai...Angkat kening sikit...Malam semalam,kul 8 lebih lepas dah habis cerita Rindu Awk 200% terus siap-siap keluar rumah...Nasib baik lalu highway,so takdelah menghadap Jammed kan..Balik rumah pun dah lambat dalam pukul 11 lebih..adeh..mata tak boleh tahan nie...

Oklah..saja nak freshkan pepagi nie dengan muka kami-kami yang begitu ceria menghadap breakfast sesambil berselfie...Eh...Jarang guna perkataan Selfie nie..hehehe

Potluck jugak kot..hehehe..tapi semua beli kat luar...entah pape kan

Tapi sambil makan dalam masa 15 minit tu sempat jugaklah kami-kami nie Berselfie..
Dalam company aku ada 5 orang je Melayu..3 orang di bahagian yang sama dan 2 orang lain dibahagian bangunan sebelah...

Cert teka mana pemilik Blog nie...heheheh
Ada ke yang tak kenal..hehe..ferasan fofular ler pulak aku nie..
Dari kiri,aku,Tengah2 tu Ogy Dan yang Free Hair tu Sida
kitorang nie memang lelain department..
AKu dari QAQC Department,Ogy Purchasing dan Sida adalah Receptionist cum HR 

Memang bila masa makan,kami akan duduk depan receptionist..Maklum la,kilang kitorang nie takde kantin..SO,pepandai ler nak makan mana.

Eh...kalau korang ingat lagi Si Telinga Bulat tu,Dia department Engineering..Sekarang ni sibuk dengan berniaga sampai Blog terabai...eceh..acah-acah mak jenin betul sorang tu..Tapi sekarang dah berjaya dalam bisness dalam diam...Sampai aku pun terjebak jadi Dropship si TB nie..

Eh...sida tu bukan single tau,tengah darah manis nie..Dijangka naik pelamin bulan 10 ni...Wah seronok kawen..hehehe..


psstt...esok aku cuti...ada buat kenduri kat kampung..malam nie dah gerak balik...


Post a Comment

  1. eh comel jgak muke kte btige ek...ahahahahahahahha...single la jgak sbb lom rasmi ag jdi wife owg...hehehe...

    ReplyDelete
  2. Lapar pula tgk makanan tu.. selamat bercuti~
    Kenduri kahwin ke?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat Sis...Diana pagi tadi goreng mee hon tpi tk sempat mkn kat rumah..bw p ofis kat ofis bru sarapan...selamat bercuti2 Sis...

    ReplyDelete
  4. seronok makan reramai, boleh share share..hihihi

    ReplyDelete
  5. salam jumaat kak..
    pepagi bergosip dulu la ni yer..hehhehee

    ReplyDelete
  6. Lya blik he tdi mls Sgt skrg ni nak msk hhee..biasala suami jauh kan.mkn ala kadar je

    ReplyDelete
  7. sharing2 makanan nie syok..cepat kenyang..hihi

    ReplyDelete
  8. Eh apa pulak tak kenal.. tang senyum tue paling mahal..hehehe.. Salam Jumaat akak..=D

    ReplyDelete
  9. Kalau Eda kenal Seri Kandi Tanah Jauhar adik dia duduk di situ tau.
    Adik Eda pun tinggal di situ ke?

    Kakak kat tempat kerja kakak sorang aje Melayu/Islam tau.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak ida. patut lama tengok blog TB tak terupdate. hehehee

    ReplyDelete
  11. Salam Jumaat & happy weekend dari kita...

    ReplyDelete
  12. mama dah jumpa telinga bulat tu kak, beli choco oat hari tu,, akk je kita tak jumpa lagik.. hihi, ntah2 malam tadi kita berselisih jalan tak... mama pun ke sana.. hihi...

    ReplyDelete
  13. sedap jugak potluck tu... selamat bercuti!

    ReplyDelete
  14. eh xla merapuh mana hihi..sdpnya...lapar pla tgknya

    ReplyDelete
  15. seronoknya kerja hari jumaat..sbb sok sabtu dah cuti..plus, hari jumaat masa rehat lama sikit kan :)

    ReplyDelete
  16. putihnye gigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !! huahuahua.... barulah nampak muka tu terserlah :P

    ReplyDelete
  17. singgah sini..wah sakannya..hehe

    ReplyDelete
  18. Semua entri okje langsung tak de carian SEO ....hehe gasak le....Fahamnya mereka.....memasing bekerja beli ajelah senang hehe.

    ReplyDelete
  19. makan mana-mana aslkan bos tak kisah..hehee

    ReplyDelete
  20. Meriah betul dpt makan sesama kan ... Macam2 adoo

    ReplyDelete
  21. Berselera pulak tengok makanan tu ptg2 mcm ni.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top