20
Assalamualaikum


emmm...bizi sikit hari nie..tak dpat nak blogwalking hari nie macam biasa...Ada beberapa blog je yang aku sempat singgah hari nie..aim Sorry!!!..

Oklah..Nak cerita pasal malam semalam..Semalam petang hantar adik aku ke senai..Balik terus lalu highway EDL yang baru..En.husband dah ngadu perut lapar pulak..ececeh...Lapor memanjang bujang nie sorang..Bujang ke??hehehe...jawab sendiri ler...Anak omak...Larikkk....

Sempat menyinggah ke RNR pandan yang baru di buka baru-baru nie..Memang tak ramai orang ler masa tu kan..Mybe tempat penyinggahan lori-lori je...Kereta tak banyak sangat..Sangat tenang setenang-tenangnya.Setenang si awfiyah malam tu..Fuhhhhh!!lega dia tak banyak perangai malam tu..Memang risau tahap gaban bila en.husband ajak keluar makan...Memang dah lama kot tak keluar makan sejak ada Nur awfiyah nie..Korang faham-faham sendiri lah ye...

Oklah..Meh aku nak cerita story ni berdasarkan gambar jelah ye...Korang layan gambar lebih baik kan dari korang layan aku nie..



Aku pilih untuk makan kat sini..




 air special...
Nama air nie adalah air Sirap Limau JDT...ada lagi air negeri selangor..yang lain-lain negeri aku tak perasan pulak

 MIL order nasi ayam Berlado


grill chicken chop

close up sikit je...kang korang kempunan pulak..muahaha....Grill Chicken Chop untuk aku dan husband

Selfie sikit Awfiyah dan Ummi 
aku pun tak faham kenapa gambar nie jadi biru..hahaha...sempat lagi topup energy..takut berlagu panjang budak bambam tu..

Awfiyah pun nak berselfie jugak...Nenek rajin melayan Nur awfiyah malam tu..

Masa nie ummi tengah makan..so nenek take over jaga awfiyah
Tengah sedap hisap tangan dia...Sampai berbunyi-bunyi..

Masih lagi melayan mata dia yang nak tidur..Lepas dari gambar nie.dia dah mengamuk nak tidur...cepat-cepat angkat kaki.

Gambar banyak yang kena band sebab en.husband dah warning jangan letak gambar dia...eleh....tau takut..hahaha








Post a Comment

  1. dekat beno dgn rumah kita.. hihi,

    ReplyDelete
  2. Seronok awfiyah berjalan ye...nasib baik tak meragam kan...kekeke

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah malam Sis..wahh..nampak sedap tengok air sirap limau JDT tu...Awfiyah comel sangat ler sis...

    ReplyDelete
  4. Uh.. Hehehee.. lama gak tak keluar makan ni :)

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa makanan..baby pun comel

    ReplyDelete
  6. aumm nampak menyelerakan, yumm..yumm ..:D

    ReplyDelete
  7. Amboi sonoknya jalan2 & makan2... Air JDT tu unik sekali!

    ReplyDelete
  8. Wah!! bulat, suka..geramnya pipi dia, aummm =p

    ReplyDelete
  9. lebih teruja tengok awfiyah dengan mata memboolatnya tu! Arghhhh, acik nak gomol pipi leh?? hahaha :D

    ReplyDelete
  10. Dah boolat dh budak nih.. Hehe

    ReplyDelete
  11. Sedapnyerr ..nampak pon berselera jer ..Hehehe air pon ada camtu eeaaa..kalau TEGANU ada tak Aida.

    ReplyDelete
  12. memang meleleh kak oii hehee..terus rasa lapa skg ni..comel dak bambam tidur,tahan mate tu hehee..

    ReplyDelete
  13. comelnya awfiyah mcm nak cubit2 je hheee

    ReplyDelete
  14. comelnya awfiyah..terliur tgk gambar makanan and minuman tu.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top