23
Assalamualaikum

Macam-macam hal la bebudak opis nie..Bila dah takde kerja,inilah jawabnya..EH..eh...banyak pulak up entry hari nie..haha...tu time ada idea nak buat..

Just nak bagitau korang nie la kan,Aku ada up satu entry berkenaan dengan bisness tudung,maksudnya nanti ada entry bergambar keluaran tudung terbaru De salma...Itu just entry untuk mereka-mereka yang mencari tudung De salam terkini..Biasalah.networking tu penting dalam bisness...Buat masa nie belum terfikir lagi nak bina blog untuk Bisness aku nie..Aku lebih suka guna Instagram dan Facebook je..Tapi aku tau,ramai kat luar sana yang mencari perkara yang diingini menggunakan google..So,hehehe..salah satu cara untuk aku memasarkan perniagaan aku adalah dengan cara nie.So,harap korang tak fening lalat masuk blog aku..Blog aku masih lagi berkenaan dengan Personal blog..hehehe...

occay,back to our story la kan..apa yang direbutkan tu..



v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




Buah pisang nie jugak yang nak direbutkan...So,perlu ada nama supaya tak dicuri..hahahaha..

Itu jelah kisahnya budak-budak opis nie...eceh...ada je yang nak menjamu mata dengan pisang nie..Pisang nie boleh melawaskan pembuangan air besar..

Memang selalu jugak nak mengamalkan makan pisang nie..Kaya lah uncle yang jual depan kilang nie..pisang nie di jual dengan harga RM1..Berbaloi tak..uhuk...Dah takde kat tempat lain,singgit pun singgit la..

Tapi nie bukan aku beli...Cidot,si receptionist aku yang bagi..emmm..aku tak faham kenapa mesti kena tulis nama kat pisang tu..Takut perebutan kuasa mutlak ke atas pisang nie mungkin..

Sesambil kerja lebih masa nie,boleh la blogwalking...tetiba rindu kat budak bambam tu...

Post a Comment

  1. Adehh smpai main tulis2 plak ya sis jheeee

    ReplyDelete
  2. hahahhaa...ingat perebuatan kuasa ke..ahaha..pisang je kott

    ReplyDelete
  3. hehe..ingt zaman kolah ren dulu..hehe

    ReplyDelete
  4. ohhh pisang !! sha kalau kena pisang yang sedap... memang berulang ! tapi pottasium tinggi, sha tak boleh amik pottasium lebih... tapi pisang... sedap !

    ReplyDelete
  5. siap ada nama tu..special..hehee

    ReplyDelete
  6. Hehee... rebut jngn tak rebut.. :D

    ReplyDelete
  7. hihihihih mcm tu pun boleh ye... lawak lawak.. tp bagus pun,, boleh hilangkan stress kan

    ReplyDelete
  8. sebijik macam kerusi sek rendah dulu! kalau tak tulis kerusi, sah sah kena rembat dek orang -_-

    ReplyDelete
  9. Kelakar la. Macam zaman bebudak dulu. Kat pembaris pun ada tulis nama sendiri sebab takut kena curik.

    ReplyDelete
  10. singgit tuh agak mahal ler kak..
    amboii siap ada nama bagai..memang kalo ada yang cilok sajer la tu nak kena..

    ReplyDelete
  11. tulis jugak nama kat situ ye. hahaha

    ReplyDelete
  12. Emm patut ler kena tulis nama...mahal tu rm1 sebijik..

    ReplyDelete
  13. akak!!!!!!!!smpai ati post kat blog...ahahahahahahahha...malu sye!!huahuahuahua...

    ReplyDelete
  14. Hak milik terpeliharatu.......so jangan berami hambik haaa....hehe

    ReplyDelete
  15. Haha... Pisang pun rebut ka...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top