Masih banyak bakinya

Thursday, August 14, 2014

Assalamualaikum

Selamat malam....ada yang masih berjaga? Mata masih tak boleh nak lelap.agaknya sebab tengahari tadi dah topup tidur.Selalunya masa rehat, kalau tak keluar lunch, aku sambung tidur..biasalah, dah ada anakmkecik ni, berjaga tak tentu masa.

Selalunya awfiyah akan terjaga 2 atau 3 kali untuk susu..Kuat betul menyusu..Tapi takpelah, asalkan sihat,.

Apa yag masih banyak bakinya tu..







Yelah, baru beberapaa hari aku renew internet..hanya ambil UMI28..tu pun dah ok..
Ada 92 minit voice call dan 44 sms lagi..tak guna lagi.akan guna sewaktu kecemasan sahaja..

Oklah..see uols tomorrow. 

You Might Also Like

10 Orang Komen

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Jumaat Sis..memang masih bnyk bakinyer tu..best tu..

    ReplyDelete
  2. wah byak lagi tu..guna time emergensi..

    ReplyDelete
  3. wah.. banyak tu lagi bakinya.. hihii..

    ReplyDelete
  4. ok la ada buat stok time kecemasan kan

    ReplyDelete
  5. Baki tak boleh transfer dengann rakan blogger ke..hehe

    ReplyDelete
  6. wah banyak lagi tu...untuk bulan ni Farah dah pakai 3GB... biasanya sebulan 11GB kak oiii....

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"