10

Assalamualaikum

Selamat malam....ada yang masih berjaga? Mata masih tak boleh nak lelap.agaknya sebab tengahari tadi dah topup tidur.Selalunya masa rehat, kalau tak keluar lunch, aku sambung tidur..biasalah, dah ada anakmkecik ni, berjaga tak tentu masa.

Selalunya awfiyah akan terjaga 2 atau 3 kali untuk susu..Kuat betul menyusu..Tapi takpelah, asalkan sihat,.

Apa yag masih banyak bakinya tu..







Yelah, baru beberapaa hari aku renew internet..hanya ambil UMI28..tu pun dah ok..
Ada 92 minit voice call dan 44 sms lagi..tak guna lagi.akan guna sewaktu kecemasan sahaja..

Oklah..see uols tomorrow. 

Post a Comment

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Jumaat Sis..memang masih bnyk bakinyer tu..best tu..

    ReplyDelete
  2. wah byak lagi tu..guna time emergensi..

    ReplyDelete
  3. wah.. banyak tu lagi bakinya.. hihii..

    ReplyDelete
  4. ok la ada buat stok time kecemasan kan

    ReplyDelete
  5. Baki tak boleh transfer dengann rakan blogger ke..hehe

    ReplyDelete
  6. wah banyak lagi tu...untuk bulan ni Farah dah pakai 3GB... biasanya sebulan 11GB kak oiii....

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top