19

Assalamualaikum

Hamboiiii...tak sempat nak draft entry dari pagi tadi...adeh...maklum la hari minggu..so lambatlah bersiaran..melayan anak dara sorang ni, sesambil melayan mata..bhaha...nak ken topup tidur untuk malam pulak..sat gi nak sambung beraya pulak..

Nak beraya rumah abang yang sejK 1st raya tu, masih lagi tak sempat nak pi beraya di rumah dia..sesambil tu, nak pi beraya di rumah ex-schoolmate..agak agak mood awfiyah ni ok x hari ni...emmm..tak taulah...

Eh..saje je nak post gambar anak dara sorang ni dengan cucu sedara...eh..aku dah jadi nenek ke..ambooiiii, tuanya kau!!!!!


Ececeh..anak dara sorang ni, masa snap gambar ni, dia dok menjerit-jerit...isk..isk..please behave ye anak...
Oklah korang..selamat berhujung pintu...

Post a Comment

  1. Hehehee dah pandai dah mengorat ..kuakuakua .........

    ReplyDelete
  2. cOMEL JERR DIA ..GERAM TGKK ..MAKIN COMEL BILA DAH BESAR

    ReplyDelete
  3. amboi Awfiyah...bukan main lagi awak. eh....

    ReplyDelete
  4. Amboi.. Kecik2 dh pndai.. Ehehe

    ReplyDelete
  5. Jerit2 nak perhatian dari abang ensem kat sebelah la tu.. Hehe..

    ReplyDelete
  6. hihi, abang tidur tu.. jangan kacau.. hihi

    ReplyDelete
  7. Datang dari Promote Blogger #Part4 ^^
    http://www.dayangdeno.com/2014/08/promote-bloggers-part4.html

    Btw, jom join segmen ni,

    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2014/08/segmen-rehat-sambil-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. ahahahaha dia dah nak bercakap sangat dah tu kot kak :)). Comel awfi dengan pink outfit dia :))

    ReplyDelete
  9. amboiii comell je dye ye.. pandai ngurat ye..hihi

    ReplyDelete
  10. salam. alololo...comelnya mereka

    ReplyDelete
  11. amboi... kecik lagi ni... dah pandai dah...

    ReplyDelete
  12. hahaha.. comel lah ayat, jangan kacaulah.. kita nak tido

    ReplyDelete
  13. Haip.. kecik2 dah pndai ngorat yer.. hihihi

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top