14
Assalamualaikum

Bila dah masuk seminggu beraya,bermulalah Open House di mana-mana..Open House aka rumah terbuka nie memang wajib dan tiap-tiap tahun ada saja yang buat..Macam tahun lepas,berkesempatan la untuk aku dan en.husband buat Open House nie..Tapi rasanya tahun nie kami tak dapat nak buat kerana tak terkejar rasanya..Sejak ada Nur awfiyah nie,masa lebih banyak kepada dia je..Tak sempat pulak nak memasak untuk Rumah terbuka tu nanti..

Baru 5 syawal,dah dapat undangan dari rakan-rakan lama untuk hadir ke rumah terbuka mereka..Insyallah..,akan penuhi undangan mereka kalau berkesempatan..

Bila dah masuk 5 hari berhari raya nie,terasa rindu pulak dengan ketupat rendang..Yelah,,Makanan tu cuma ada sehingga hari ke dua beraya je..Masuk hari ketiga dah pun habis...Masa nie lah menjadi-jadi menternak lemak tepu di badan..hehehe
gambar :google

Mood raya masih On...So,Mood bekerja so-so je...nasib baik tak de kerja-kerja yang pending,Semuanya dah di settlekan sebelum raya lagi...

Ada ke yang nak mengundang aku ke Open house tahun nie..hehehe

Post a Comment

  1. Keja Diana kat ofis bnyk yg belum siap..sb ramai staff yg cuti raya..hehe

    ReplyDelete
  2. Keja Diana kat ofis bnyk yg belum siap..sb ramai staff yg cuti raya..hehe

    ReplyDelete
  3. inshaaAllah ade je mgundang open house tuu. hihi

    ReplyDelete
  4. keje saya jugak lom settle sebab semua ada deadline awal bulan dan berkaitan dengan kerja orang lain... T T

    ReplyDelete
  5. Ana pun dah ade jemputan open house esok. Yeayy. Tp rumah sendiri takde buat. Huhu

    ReplyDelete
  6. umah CN open house ahad ni..hehe

    ReplyDelete
  7. wah... awalnya dah dapat jemputan... =)

    ReplyDelete
  8. saya pun dah dapat jemputan open house. wedding pun banyak ni.

    ReplyDelete
  9. Salam singgah ziarah raya.. baru hari ni dpt berblogging lepas bercuti raya... :D

    ReplyDelete
  10. best ade open house ni kan..boleh jumpa kengkawan ramai ramai dan makanan of course bermacam menu ada

    ReplyDelete
  11. lya minggu lps ada buat open house kecil2 lan hheee..alhamdulillah ada rezki lebih sikit

    ReplyDelete
  12. seari kdg kdg byk sgt open house..huhu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top