Open House Nuffnang

Tuesday, August 12, 2014

Assalamualaikum

Sana-sini Open house...Sana sini lemak dah muncul dek kerana makanan yang lazat-lazat di Majlis Open House raya rakan-rakan...Memang tak boleh nak tolak buat masa ni...Balun je..Konon ler ambil sikit-sikit juadah yang disediakan..Tapi banyak jugak yang dimakan..hahaha.takpe...tu belakang kira..

Occay..occay..saje nak bagitau korang,Jemputan Open House Nuffnang yang akan diadakan tak lama lagi..

Sempena bulan syawal nie,Nuffnang menjemput para bloggers Ke rumah terbuka #NNRaya Open House 2014 Makan,minum,ketawa,bergumbira,games, di majlis Nuffnang tu nanti ye..

Final-NNRaya2014 1
Wah...blogger-blogger yang berdekatan boleh la join Rumah terbuka Aidilfitri Nuffnang nie..

#NNRaya Open House 2014
Date: 23 August 2014 (Saturday)
Time: 3pm – 8pm
Place: Wanaka the Bungalow, Damansara Heights


Ingat....ada syarat-syarat yang perlu korang penuhi untuk memenuhi undangan Rumah terbuka Nuffnang nie..Info details korang boleh ke blog Nuffnang di SINI ye ..


You Might Also Like

35 Orang Komen

  1. Btl tu sis ala jauh la memg sukar nak join

    ReplyDelete
  2. kalau dekat dah join dahh..bestnyerr..mesti meriah kan..

    ReplyDelete
  3. dia invite ke atau blh pegi tnpa rasa malu? hehehe

    ReplyDelete
  4. wah, mcm best je. nak try la. hehe

    ReplyDelete
  5. eh yeke?bestlah kan kalo dapat join

    ReplyDelete
  6. sayang jauh..kalau tak,boleh ler join..hehe..singgah ptg sini..

    ReplyDelete
  7. hahaha.. tak berani nak kata boleh join. takut asben tak free..

    ReplyDelete
  8. x penah la nak kna jemput2 sbagainya program nuffnnag :) he..he

    ReplyDelete
  9. nak join tapi tak dapat...dah ada program masa tarikh tu...hhuhu

    ReplyDelete
  10. beznye klo dpt join ni
    tp tersgt la jauh
    nak jugak merasa happening open house

    ReplyDelete
  11. jauhnya...boleh tengok je lah org lain pergi..

    ReplyDelete
  12. Dapat jugak...kan best kalau terpilih.. hehehe

    ReplyDelete
  13. makaihhhhh jauh bebeno... untunglaaaa siapa yang dedekat tu....

    ReplyDelete
  14. kalau dekat dah lama join..hahaha

    ReplyDelete
  15. fizi pun ada dapat juga,..tapi cam x dapat pergi je.huuhu

    ReplyDelete
  16. nak join tapi adoyai.. time ni jugak lah bz dgn benda lain. sobs

    ReplyDelete
  17. idah ada juga terima jemputan nie melalui email... tapi tak tau la nak join ke tak ek... :)

    ReplyDelete
  18. 23 ogos yer... ala... jauh la nak pi hehehe.

    ReplyDelete
  19. Alangkah bestnyer kalau dapat pergi ^_^

    ReplyDelete
  20. Sayangnya waktu tu dah ada jemputan lain... mmg teringin sgt nak join...

    ReplyDelete
  21. alaaaa...ad fmily day plak hri tu .ermmm..kalau x bole jmpa blogger kt sne kn ? :)

    jom ksd join GA MG yg 1st ni ..hehe
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  22. tak pernah join mana2 event nuffnang..dapat jugak email dr nuffnang pasal open house nie..memandangkan tak jauh dr umah..macam nak join jugak lah :)

    ReplyDelete
  23. dekat pon kak tak dapat pegi gak..malu la..takat alam maya ni boleh la sembang..

    ReplyDelete
  24. BBL dah submit entry kat ig harap dapat pergi boleh buat entru pasal nuffnang open house ni

    ReplyDelete
  25. tak dapat nak join..pasti meriah kan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"