27
Assalamualaikum

Rasanya dah lama tak cerita tentang Ranking Alexa nie kan..Last update pasal Ranking alexa nie bulan 5 lepas...Kira tahun ni jugak la kan...

Sejak penurunan ranking alexa ni macam tak best semangat pulak nak update..hehehe...amboi-amboi..teruk sangat ke...Of courselah..Salah siapa??? Salah sendiri sebab tak consisten dalam berblogging...

Entah ke laut mana perginya...Tapi takpelah..No Big Deal pasal tu.Janji happy...Tapi bila check pepagi tadi,tengok..alhamdulillah..Bawah 1k...Melonjat-lonjat macam kera pulak...hahaha..tipu..mau orang tengok gelak-gelak bila aku loncat-loncat...Aiseehhhh..mana boleh lonjat-lonjat kegumbiraan...Lain ler bawak 500..baru syok OOOOO..

alexa
Ranking Alexa pada 18 August 2014..

Alhamdulillah...agak-agak akan lebih baik atau menurun..hoh!!! tak taulah ye...we will see....

Entry tentang Ranking Alexa Kisahsidairydotcom





Post a Comment

  1. Oklah tu bawah 1K. lepas ni bawah 500 pula.

    ReplyDelete
  2. mama tak tahu bape.. tak semak lagi.. hihi

    ReplyDelete
  3. Hoho...kire oke la tu kan.. :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... sha masih 3ribu lebeyyyyy.... huwaaaa tak dapat kejar kak ida....

    ReplyDelete
  5. Tahniah... jenuh jugak saya nak kejar nie.. :D

    ReplyDelete
  6. ermm congrats k lily pun banyak lagi ni..

    ReplyDelete
  7. Tahniah... Sy mmg menjunam lpas raya hari tu.. Jnuh nk up balik..

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum.... KD,

    wahhh... terbaik ranking KD nie... macam mana mselim3 nak kejar nie...hehhe. Takper persaingan yang baik.. keep up!

    mselim3

    ReplyDelete
  9. tahniah kak,btukr ke wordpress ea

    ReplyDelete
  10. Sejak raya malas pula tengok alexa..hehe..

    ReplyDelete
  11. lya dah lama tak tgk sbb mcm gitu2 je

    ReplyDelete
  12. Tahniah! Ranking MY dah bawah 1K... Semoga jd pemangkin utk lebih bersemangat lagi berblogging!

    ReplyDelete
  13. Tahniah..bawah 1000 kira ok la ..

    ReplyDelete
  14. hu3.. teman punya lagilah ke laut kot.. trauma nak nengok.. hi3

    ReplyDelete
  15. Tahniah... semoga terus sukses Aida.. :)

    ReplyDelete
  16. okla kak..daripada nad punyer..haha...entahla

    ReplyDelete
  17. akak punyab ranking tak taulah menjunam ke arah mana..hahaha

    ReplyDelete
  18. tahniah kak..ranking fiza dah menurun lak

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top