28
Assalamualaikum

Saja nak review pasal perfume yang aku baru beli menggunakan Hishop Point..tak payah bayar pun...Free beb..Tapi itu semua hasil usaha aku kan..

Dah lama tak buat review product..Rasa macam nak request dari Hishop lepas nie nak buat review pasal perfume..hahaha..boleh ker.wah...berderet perfume kat dalam bilik kang...

Oklah..Point terkumpul untuk Hishop nie sebelum aku beli perfume ni adalah sebanyak 5300 points..banyak tak..hahah..aku rasa korang lagi banyak kan..

Aku berhasrat untuk menambah koleksi perfume yang ada..Kali nie aku nak try perfume dari SimplySiti.
Boleh klik Link Simplysiti nie untuk produk keluaran Dato' Siti Nurhaliza...Gorgeous giler kan dia..betul ke ayat aku tu...jangan gelak kalau salah na..

Aku pilih bauan yang fresh dari ladang..SimplySiti Miss Angelic Eau De Toilette EDT06..Harga sangat ler affordable..Untuk Perfume nie harganya RM35.90..

ada 3 keluaran minyak wangi dari SimplySIti nie,iaitu SimplySiti Miss Angelic Eau De Toilette EDT06.,SimplySiti Miss Frutti Eau De Toilette EDT04 dan jugak SimplySiti Miss Sunshine Eau De Toilette EDT05..



Biasalah,bila beli dengan Hishop,dapat Cash Voucher RM20..dan juga sampul raya berwarna pink..
santek Ko!!

kotak cantik..warna biru


Nielah isi dalamnya...bau dia memang aku suka..tak terlalu kuat sangat..

Sila klik Link nie kalau korang berminat nak membelinya..SimplySiti Miss Angelic Eau De Toilette 


Untuk keterangan Lanjut korang boleh la lawati laman web seperti dibawah nie ye

‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy 
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe



Post a Comment

  1. Assalamualaikum dan salam syawal ke-10,Diana belum pena lg guna barangan SimplySiti..teringin jgk nak cuba..

    ReplyDelete
  2. Wangi sgt ke? Kalah one drop?

    ReplyDelete
  3. belum pernah cuba lagi...boleh la nanti cuba bau kat kedai...thanks for sharing...^_^

    ReplyDelete
  4. tak pernah try produk simply siti lagi

    ReplyDelete
  5. Ada wangian baru dr simplysiti... baguslah, beli barangan pengusaha bumiputera tapi produk ss ni mahallah sikit.

    ReplyDelete
  6. suka tengok botol perfume yang macam2 bentuk tapi sy bukan penggemar perfume..takpakai perfume sangat

    ReplyDelete
  7. hye,, sis, selamat berkenalan,, sya baru follow your blog,, xda chat nk tinggai pesanan,, jom follow sya balik,, :)

    ReplyDelete
  8. suka barangan simplysiti ni..
    packaging dia sgt exclusive, setanding produk antarabangsa yg lain :)

    ReplyDelete
  9. tu dia..
    dh pkai produk atris siap ler..
    bleh jadi jurucakap produk pulak pasni.
    mn tau ada rezeki ngan tok ti :)

    ReplyDelete
  10. alaaa...kenapa EDT pulak...kalau EDP kan best...aigooo~

    ReplyDelete
  11. Kakak belum pernah guna product SS ni tau.
    Teringin juga nak tahu sebab product bangsa kita kan..

    ReplyDelete
  12. tak pernah cuba lagi, mesti baunya harum kan..

    ReplyDelete
  13. menarik..lya tak pernah cuba lagu wangian perfume dari ct

    ReplyDelete
  14. meh nak bau sikitt.... wangi tak?? :D

    ReplyDelete
  15. Oh, Simply Siti ada buat perfume! Nanti nak tengok. Thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  16. Wanginyerrr !!!!!!!!!! hehehehe ..

    ReplyDelete
  17. Produk berkualiti ramai yang suka ...

    ReplyDelete
  18. Anim tak pernah try lagi prefume Simply Siti ni tapi pernah test baunya memang menyenangkan hawa hidung :)

    ReplyDelete
  19. sy antara pengguna produk simply siti termasuk la alat solek dan penjagaan wajah. walopon mahal sikit tapi sesuai dengan wajah saya.

    ReplyDelete
  20. tak pernah pakai lagi produk SS ni.. heeee

    ReplyDelete
  21. ada perfume plak produk SS nih.. suka jugak kumpul bekas pewangi yang cantik2.. tapi tak minat pakai perfume, macam mana tuh.. hehehe..

    ReplyDelete
  22. Tak pernah try lagi.. wangi ek.. nnti boleh try..=D

    ReplyDelete
  23. rajinnya akak beli dengan hishop

    ReplyDelete
  24. Wahhh org perempuan suka lah ni.. :)

    ReplyDelete
  25. nama aje minat ct tp xprnh bli produk die

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top