12
Assalamualaikum


Lama dah tergendala nak review product dari hishop nie..Sebabnya..aku memang terlupa tentang tu.memandangkan Hishop ada banyak produk yang diorang bagi kat aku..baik kan..hehehe..

Oklah,kalau dulu aku ada review product Fairy Blossom. Meh,sekarang nie aku review produk tentang Life Food pulak.

Life Food ni makanan sampingan untuk mengecilkan size badan korang dan ia juga membantu melawaskan pemakanan yang korang dah makan..Kalau korang yang susah sangat nak ehem2 lepas makan,bolehlah ambil Life Food nie




Korang boleh baca info pasal Life Food kat sini



Testimonial


So far,selepas makan nie,badan rasa ringan sebab Life Food ni dah menyah toksin yang jahat dalam badan nie tau.

Cara pengambilannya amatlah mudah dan senang serta cepat.

Korang cuma campurkan 3-4 sudu bersama 250ml air suam kacau dan terus minum..Boleh ambil pagi dan malam..

Harga :RM79.00(300g)


Untuk keterangan Lanjut korang boleh la lawati laman web seperti dibawah nie ye

‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy 
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe

Post a Comment

  1. Agaknya yg kurus blh mkn ke tu sis sbb lya kekadang ada mslh sembelit susah nah ehemmm. Hee

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak ida, wahh unik dan nampak menarik. boleh kempiskan lemak degil kat perut tak? hihiii ~~~

    ReplyDelete
  3. menarik untuk mereka yang ingin mencuba dengan cara yang sihat! :)

    ReplyDelete
  4. wah..namapk bagus jugak produknya ye

    ReplyDelete
  5. wah bagus nih...memg nak kuruskan bdn terutama tang peha

    ReplyDelete
  6. Good job! Nice review. Nak kene carik la plak produk ni pasni. :D

    ReplyDelete
  7. teitiba aku tertengok gak... terpengaruh nak kurus...

    ReplyDelete
  8. nampak lain dari yang lain ni..bestnya dapat mencuba :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top