Post a Comment

  1. btl sgt setuju..kesian mereka yg tak brsalah.mereka hanya mncari rezki

    ReplyDelete
  2. Nak BOIKOT pun... boikot lah dengan CARA BERHEMAH..
    kesian mereka yg bekerja tu kan KD.. :)

    ReplyDelete
  3. Boikot secara berhemah..salam ptg Jumaat Sis..

    ReplyDelete
  4. DOA kita untuk mereka di palestin lebih afdal.

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat...
    Kesian kat mereka2 yng bekerja disitu...

    ReplyDelete
  6. btol tu.. boikotlah dengan lmu, bukan dengan nafsu..

    ReplyDelete
  7. betul tu..mesti ramai pekerja yg sedang mencari pekerjaan lain sekarang ni

    ReplyDelete
  8. Dan yang lebih penting, JANGAN LUPA! :)

    ReplyDelete
  9. Betul tu sis. Dorang yg keja tu xde salah pun. Lagi pun taukenya pun orang kita cuma pemilik francaisor tu jer yg kita target...

    ReplyDelete
  10. ini cara yang salah untuk memboikot.

    ReplyDelete
  11. sangat setuju.. jangan biadap... jangan kurang ajar ! jangan buat islam nampak kasar.... haish

    ReplyDelete
  12. setuju sangat. kalau pun nak boikot biarlah beradab

    ReplyDelete
  13. Lebih baik beli t-shirt Save Gaza, Free Palestine dari Ayuni daripada buat kerja-kerja khianat yang tersebut di atas. Lagi berfaedah, duit pun boleh disalurkan kepada amal kebajikan.

    ReplyDelete
  14. Ye..setuju...mereka tidak bersalah...

    ReplyDelete
  15. Betul tu.. boikot lah utk kebaikan kita. Tapi biarlah mengikut lunas2 kita sbg org Islam kan...

    ReplyDelete
  16. org kite skang nih byk yg over sgt...boikot produk sudah...yg bantai duk maki ludah pekerja knp kan

    ReplyDelete
  17. Setuju sangat2..biar bertempat la nak boikot pun kan...=D

    ReplyDelete
  18. setuju tuh..boikot sekadar tidak membeli barangan tersebut..bukannya bersifat macam nih..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top