12

Assalamualaikum

Lambat bersiaran hari ni.Masih kepenatan kenduri semalam.Actually, semalam ada buat kenduri doa selamat, kenduri arwah dan penutup hari rayadi kampung.Dan sebab tulah semalam aku tak keje...Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar, walaupun petang semalam hujan

Seperti biasa, selepas kajlis mestilah kena kemas semuanya kan..penat bukan kepalang...memang best buat kenduri ni, tapi lepas kenduri tulah yang penat.emmmm..tapi xpe..berbaloi bila tengok makanan semua habis..

Sudah pasti ramai yang buat aktiviti luar hari ni kan..Memandangkan jugak, esok sehari lagi cuti..
Di kesempatan ini aku mengucapkan SALAM KEMERDEKAAN KE 57.semoga Malaysia terus maju dan terlepas dari segala ancaman..Rakyat pula bersatu padu dalam apa jua perkara.

Ok..till meet again.masih banyak lagi yang perlu di settlekan....

Post a Comment

  1. Salam hari merdeka , selamat bercuti juga.. berehat² di rumah saja pcl dan keluarga hujung minggu ni..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan selamat Hari Merdeka Sis...

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambut kemerdekaan jugak Ida

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..moga kite terus merdeka..

    ReplyDelete
  5. Salam kemerdekaan Aida... Merdeka!!

    ReplyDelete
  6. Merdeka :) Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke-57 ^^

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top