32
Assalamualaikum

Sumber:google

Rasa macam malas je nak kerja hari nie.Tapi bila fikirkan hari nie masa bekerja hanya setengah hari,rasa sayang pulak nak bercuti..Bangun lambat sebab kemalasan yang melanda...Lagi pulak Nur awfiyah sedap peluk ummi dia,,tu yang rasa macam malas nak lepaskan dia..

Plus,kakak ipar dari Melaka datang bertandang kat rumah,ingatkan nak sambung beraya petang nie di rumah sanak saudara belah suami pulak..Walaupun ramai sanak saudara belah suami di Melaka,tapi ada lah jugak yang berada di Johor..tu yang ingat nak pi beraya...hehe

Jalan raya seperti biasalah,masih lagi lengang..Selesa je pemanduan tadi walaupun terlambat..Sempat lagi singgah ke kedai untuk beli breakfast...
Tiba-tiba rindu pulak nak makan makanan hari raya..Yelah..makanan hari raya hanya untuk 2 hari beraya je,Lepas tu da takdak orang sediakan makanana hari raya...Makan biskut dan kuih muih je,,hehehe...syukran,,
Ni dah terima banyak open house,kenalah pergi..Mana tau berjumpa lagi dengan makanan hari raya..Dah macam mengidam pulak aku nie..heheh...kalau mengidam pun apa salahnya kan...tak dosa pun.,wakaka

Nak sambung buat kerja..Nanti hari isnin taklah kelam kabut kan...Dapat blogwalking di blog rakan-rakan sikit sebanyak pun ok jugak ni...tunggu ea..aku blogwalking jap lagi..Happy saturday korang..


Post a Comment

  1. Mood open house plak lepas ni kan kak hehe :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam sabtu KSD..suasana Raya masih terasa...ramai orang buat rumah terbuka..tinggal nak tunggu jemputan jer ni..hehe..

    ReplyDelete
  3. Mood open house plak lepas ni kan kak hehe :D

    ReplyDelete
  4. Yelah jalan jalan tu singgahlah...

    ReplyDelete
  5. masih mood raya ya Akak..:DD Salam Sabtu kak

    ReplyDelete
  6. Slmt berhari raya & bergembira.. :D

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya..eh eh..ucap lagi plak. Gi open house bg ade moodraya. Keh3

    ReplyDelete
  8. raya kedua CT dah balik penang maka terputuslah semua makanan raya sebab semua tu hanya di kg..

    ReplyDelete
  9. hari sabtu kerja? huhu... akak tido kat umah ni... hihi..

    ReplyDelete
  10. biasanya kat open house bolehlah jumpa makanan raya lagi..tak banyak sikit pun jadi...hehehe

    ReplyDelete
  11. tu lah, bila dah start nak masuk seminggu raya tu, makin susah nak jumpa lemang, nasi impit semua. kalau ada, memang takkan sesekali melepaskan peluang ^^,

    ReplyDelete
  12. Happy saturday Ida... Selamat hari raya.. :D

    ReplyDelete
  13. Selamat hari raya Ida,hpy blogwalking..:)

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya, baru sempat blogwalking ;)

    ReplyDelete
  15. Zumal datang beraya kat sini... Hehe ^_^

    ReplyDelete
  16. Saya datang beraya sini...salam perkenalan dari germany...saya tak balik raye tahun ni... jenguklah blog saya kalau ade mase ye..

    http://jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Orang buat open house memang kena datang. hehe. happy saturday juga.

    ReplyDelete
  18. hi salam kenal...anyway sy fllw sini...klau sudi fllw me back ye..tq :)

    ReplyDelete
  19. Salam 8 Syawal ..Kita masih bercuti..he..he

    ReplyDelete
  20. haah la kak. mood nak dtg open haus lak skrg ni.

    ReplyDelete
  21. Mood masih raya agik ni, sama mcm Muz la...hehe

    ReplyDelete
  22. Selamat hari raya, maaf zahir dan batin KSD

    ReplyDelete
  23. Selamat Hari Raya maaf zahir batin KD....Betullah KD ....mcm teringin nak makan makanan Raya pulak huhu

    ReplyDelete
  24. sekarang dah mula open house..weekend je boleh gantung kuali periuk kan.hee

    ReplyDelete
  25. Skrg byk open house yg batal last minit demi menghormati peristiwa MH17..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top