11
Assalamualaikum

Aku rasa seronok sangat beraya tahun nie.Walaupun menyambut raya secara ala kadar,tetapi kemeriahannya apabila menyambut tetamu yang tak putus-putus beraya...alhamdulillah..

Masih lagi dalam mood beraya..Syukur sangat bila tahun nie perjumpaan dengan Ex-schoolmate walaupun tidak serentak,tetapi sangat meriah bila mana banyak cerita yang dikongsikan..
Kebanyakkan mereka,aku dah tak jumpa diorang start dari lepas spm lagi..Ada antara diaorang yang aku tak jumpa selama 16 tahun..Lama tak..hehehe..

Syawal kali ni menemukan kami...Ada yang tak sempat aku nak snap gambar bila bersama mereka..
Bila kami dah berjumpa ,terlalu banyak cerita yang ingin dikongsikan..Mengimbau kenangan masa sekolah,bercerita tentang tragedi pahit manis masa zaman persekolah,memang tak cukup masa nak berbual..Nasib baik la para suami kami nie sporting tak hengat...Layankan je sang isteri-isteri bercerita..Sunggu menyeronokkan...Aku abadikan beberapa gambar untuk kenang-kenangan...Mana tau ada anak2 antara kami mengenali...Memanjangkan lagi ukhwah yang dibina dari zaman persekolahan..Insyallah..

bersama Lisa dan Ct Zakiah serta anak-anak kami
Si awfiyah memang tak suka gaknya ambil gambar

Bersama Hani dan Fidz,terselit MIL aku kat belakang tu...hehehe


Semoga Ukhwah yang dibina harap berpanjangan hingga di hujung usia..insyallah

Post a Comment

  1. mngimbau kenangan sekolah mmg terbaek.
    mmg bnyak cerita nk diceritakn semula.
    meriah raya dgn cerita2 lucu dulu :)

    ReplyDelete
  2. mmg best ble imbau kenangan zmn skolah..ble diingat balik mmg gelak sakan.hehe

    ReplyDelete
  3. seronok kan dapat jumpe kawan2 lama...teringatlah macam2..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... Bertaut kmbali..

    ReplyDelete
  5. Wah mesti banyak story yg dikongsi kan..=D

    ReplyDelete
  6. wah... mini reunion la ni yer... seronok kan dapat jumpa dengan rakan2 sekolah semula...

    ReplyDelete
  7. Mmg seronok bila bertemu dgn sahabat lama.. pasti bnyk nostalgia. Semoga persahabatan terus akrab & mekar hingga ke jannah... aamiin.

    ReplyDelete
  8. seronok dapat jumpa balik kawan lama :)

    ReplyDelete
  9. seronok kn dpt jumpa bekas2 rakan sklh..kebykkan dah beranak pinak

    ReplyDelete
  10. Seronok ler dpt jumpa geng lama...

    ReplyDelete
  11. seronok jumpe kengkawan lama kan..lagi lagi time raya ni

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top