15

Assalamualaikum

Wah..nampaknya ramai yang bercuti hari ni kan..Yang kerja di johor ada sesetengahnya hari ni dahpun bekerja..Aku masih lagi di kampung, sedangkan en.husband dah pun pulang dulu ke johor..hari ni dia dah mula bekerja..aku pulak, nak menghabiskan saki baki cuti di kampung ni..

Petang ni dah balik ke johor semula..apa aktiviti korang yang tak kerja hari ni...as usual, lepak lepak je sementara tunggu mak balik dari kantin..ikutkan hati, nak je sruh mak cuti hari ni...tak puas nak berbual dengan dia..

Adik adik yang lain pun dah balik ke rumah masing masing...so, lebih sunyi dari semalam.
Minta maaf bebanyak ye korang, x dapat nak blogwalking masa ni..tenet memang slow bukan main lagi..boleh layan whatssap dan telegram je buat masa ni..

Oklah..tepek gambar budak bambam ni sorang...

Baru balik dari berjalan jalan..amboiii..kemain suka lagi bawak naik motor..

Post a Comment

  1. Alolo..tiut miutnye dia. Cuti ni ana lebih kepada mencuci baju, pasal semalam ngan kelmarin keluar berjalan-jalan. Hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini Sis...comelnyer Awfiyah....Diana cuti ni tak kemana-mana,duduk kat rumah jer...

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti...akak pun cuti gak...hihi...comel..

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti! Wah! Tembamnya ... nak cubit2 jer pipi tu! :)

    ReplyDelete
  5. makin tembam awfiyah tu..naik moto memang best..kena angin...hihi

    ReplyDelete
  6. seronok bercuti boleh spend masa lebih dengan fiyah kan kak :)

    ReplyDelete
  7. Seronok la tuuu ..comel betul dia ..geram tengok ..makin berseri2 muka dia ..

    ReplyDelete
  8. Hihii.. setiap kali saya tengok Awfiyah.. rasa mcm nak cubit2 je pipi dgn idung hehee.. :D

    ReplyDelete
  9. Betul ke baby yg suka jalan jalan naik motor tu? Ke mama dia? Hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top