29
Assalamualaikum


sumber:google
fuhhh....dasyat la pagi nie...Tetiba merajinkan diri blogwalking pepagi buta...Tetapi..apa yang aku dapat bila aku blogwalking..
v
v
v
v
v
v
Ini yang aku dapat..alahai kesiannya sesiapa yang terkena..

Termasuk blog aku..habis aku keluarkan blog-blog yang tekena malware ni apabila blog aku dah dijangkiti malware.

Pffttt......berpeluh aku cari coding html pingbusuk untuk dinyah keluar dari blog aku nie..alhamdulillah..selamat dah...nasib baik la tak melarat..Kalau tak jenuh la aku nak cari mana datangnya malware nie..

So korang yang perasan blog tu terkena malware.cepat-cepat bagitau owner blog k..



Post a Comment

  1. blog shark x kena pulak.
    tapi amik langkah awal buang widget n banner busuk.
    tunggu update dari busuk je lar apa jadi.

    ReplyDelete
  2. tula saya baru perasan pagi ni..dah kasi out ping busuk..emmm

    ReplyDelete
  3. Betul tu ramai yang terkena serangan malware..

    ReplyDelete
  4. Eh! Dah tak de muka si malware tu...hehe. Dah jadi merah pula, memang warna amaran yg mengerikan!

    ReplyDelete
  5. laa kak ida pun kena jugak... hahaha... no si busuk !

    ReplyDelete
  6. memang ramai yang terkena macam ni... dah lama dah tak guna ping busuk ni... hu hu hu...

    ReplyDelete
  7. Kecoh gak dari kwn2 yg kene serang ni

    ReplyDelete
  8. ramai jugak yang kena dahsyat hehe

    ReplyDelete
  9. dah buang habis dah..harap takde lagi malware menyerang

    ReplyDelete
  10. tu laa lately ni banyak jugak blog yang bila klik link kluar msg ni, kureng best jadinya. harap harap my blog tak terkena lah

    ReplyDelete
  11. Ramai yang kena kan ...

    Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  12. Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  13. tu lakan kak..syg..coz busuk sumbang trafik tggi ke blog
    xpe..tunggu malware tu dah bersih dri site tu..kita taruk busuk balik
    terkejut diserang pagi td..nasib baik jumpa jln mcm mana nak buang malware ni

    ReplyDelete
  14. Blog kita pun kena attack..sekarang dah ok...Alhamdulilah..

    ReplyDelete
  15. Blog CM pun terjebak dengan si malware dari busuk ni..huhu

    ReplyDelete
  16. Malam td dah mula.ayu buang dah busuk tu..

    ReplyDelete
  17. Smlm saya tergerak nak update blog awal pagi sbb sibuk sikit.. bila nak buka blog je ada warning mcm tu kat screen, siap ada gambar pencuri lagi huhu.. terus saya buang widget ping busuk tu. Mmg busuk skjp blog saya semalam & nasib baik tergerak nak buka awal pagi tu. Klu tak, skrng ni baru tahu hmm.. :D

    ReplyDelete
  18. Cmne nak tahu ek..rasanya tak kena kot..sebab bukak okey jer..huhuhu... risau jugak nie..

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum... KD,

    mselim3 dah ok.. alhamdulilah.. perasan pagi td tak boleh pukak blog sebelum nie pernah kena malware gak datang daripada guablog.com sekarang daripada busuk.org pulak...

    mselim3

    ReplyDelete
  20. Ramai yg guna widget ping kene camni. :) takpela nanti virus da oke, amek la balik widget tu kan. ;)

    ReplyDelete
  21. lya x pernah pakai ping busuk tu

    ReplyDelete
  22. Blog Diana pun terkena juga serangan malware ni Sis...dah buang pingbusuk.blog...harap2 tak adalah tu malware...

    ReplyDelete
  23. Huhuhu yg lya punya widget ping busuk tu lya pon dah buang..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top