27
Assalamualaikum

Adeh..rasa buntu nak update entry..Cuma dapatlah blogwalking..Padahal banyak lagi cerita yang masih tak keluar..cuma keluar kat facebook dan IG je...Nak update tudung-tudung De Salma yang terbaru..

Siapa yang add friend kat facebook,mesti korang tengok kan Tudung-tudung terbaru Keluaran De Salma..ciitttt...sempat update ye.alhamdulillah..masih meneruskan impian nak berbusiness walaupun,hakikatnya amat payah untuk ke arah tu..Selalu tanamkan azam dan niat agar terus berusaha...Jangan mudah putus asa..semua tulah..
Meh,terjah ke Insta milik aku... @beuty_stylista


Dah..dah...meh...meh..nak cerita pasal bambam aku tu..Tuari aku ada belikan botol susu baru untuk Nur awfiyah..Masuk nie dah 4 botol susu awfiyah..hamik kau!!...bukan niat nak show off occay...Alah..beli pun takat brand tupperware yang harganya rm21.9 lepas less 25% keahlian..Dah lama masuk ahli Tupperware ni untuk kegunaan sendiri je..

Takat nak riak brand Tupperware tu apalah sangat kan..Lain la bagi botol Avent tu..Haisshhh...Non mampu lagi kot..Baik beli susu awfiyah...hahaha...Nak MEMAKAI ni,kenalah ukur baju di badan sendiri..Kalau tak mampu.biarlah alah memakai ikut kemampuan..ye dak!!!


Comel tak..Kerana kecomelan itulah aku terbeli...hehehe


Yang nie pulak aku letak air masak...memang khas untuk awfiyah..
Biasalah budak-budak nie kan...Nak campur minuman lain kang,sakit perut pulak..

Mak aku pun dah pesan,kalau masak air untuk anak.pastikan air tu betul-betul masak..Kat rumah aku pakai cerek berbunyi je..so bunyi lama sikit barulah aku padam api..

Nur Awfiyah dah nak masuk 5 bulan...Banyak karenah yang tak dijangka oleh aku..Malam tadi berjaga pukul 3 pagi sampailah pukul 5 pagi...iskk...anak syurga ummi nie,tak reti nak tido...ummi pulak dah keletihan nak berjaga...Last2 babah tolong temankan sebab nampak ummi dah nak fengsan..Ni pun masih mengantuk lagi...tengoklah...eh...bacalah apa yang aku bebelkan...



Post a Comment

  1. Comehnye botol susu baru Awfiyah.. gambar Mr.Froggy lagi.. haha.. :)

    ReplyDelete
  2. Comelnyer botol susu untuk Awfiyah...tupperware lagi..

    ReplyDelete
  3. Alololo...comey.
    Tengok katak tu teringat Armel Aisha Rindu 200%

    ReplyDelete
  4. botol susu pun comel..hijau kuning giteww..:)

    ReplyDelete
  5. tak silap saya untuk masak air anak ni suhu tak boleh 100 darjah (means masak tu tak bermaksud bagus ~ better guna heater yg always keep warm) tp mahai kan..
    botol tu memang comel..kalo saya ni beli brand pureen je..hihi

    ReplyDelete
  6. Ayu pun ahli tapawe. Guna sendiri je.hehe

    ReplyDelete
  7. Tak tahu lak Tupperware ada jual botol susu... So cute ^_^

    ReplyDelete
  8. Eh, comel nyaa botol susu tuu. Takpe kak. Saya paham apa yg akak nk kata kan. hehe

    ReplyDelete
  9. Akak pun byk beli barang tpware utk guna sendiri je..puas hati

    ReplyDelete
  10. dah comel kan
    MG pun ntah bpe btol beli utk ank sedara ...huhu
    psst! cntik banner! :)

    ReplyDelete
  11. Okay, sally nak gak botol susu dia...comel.. (ノ´ー`)ノ

    ReplyDelete
  12. olololo, comelnya, kalau Ash nak minum dari botol susu lain lama dah beli dah kak, tapi malangnya dia nak brand yang itu jer...ha ha ha...

    ReplyDelete
  13. lya pun suka guna barang2 tupperware..

    ReplyDelete
  14. Comelnyerrr btol susu baru yeyyyy

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top