21
Assalamualaikum



Fuhh...Cabaran hari ke 5...Ni yang...adeh...nak bagitau ke...alamak...acane ni ek...
Disebabkan cabaran ini nak menghendakki (eh..betul ke ayat aku ni)aku cerita pasal Ex-BF..meh la aku nak bagitau sikit .so...en.husband...saya hanya menyahut cabaran ye...so u jangan jeleous...hehehehe

Apa 3 perkara yang Ingin Anda katakan kepada Bekas kekasih.

Perkara pertama adalah

Kemaafan
Memang sukar nak memaafkan  Ex-B kerana telah menghancurkan perasaan aku suatu masa dulu..Penat kot setia selama 7 tahun.tapi akhirnya,putus ditengah jalan..Tapi aku cuba untuk memaafkan walau aku rasa tak sedia nak memaafkan lagi...eceh...

Terima Kasih
Terima kasih sesangat memperkenalkan aku kepada family Ex-B sebab aku sayang ibu dan ayah serta adik2 sampai sekarang..Mungkin hubungan kita dah takde,tapi hubungan kasih sayang antara family kita tetap berjalan seperti biasa...Dari nak jadi MIL terus jadi ibu angkat aku..

Pergi Jauh-jauh
hamboiii...statement ko!!...setelah apa yang pernah aku lalui,susah senang dengan Ex-B..heh!!! tak boleh harap...Terima kasih sebab ajar aku bagaimana untuk menjadi seorang yang kuat...
Terima kasih segalanya sebab kerana putus dengan Ex-B,alhamdulillah..aku temui kesayangan hati..ALHAMDULILLAH...insyallah...aku bahagia dengan mereka kesayanganku,suami dan anak..


puffffff...ada lagi ni nak keluarkan ni...tapi takpelah..tak berdendam mana pun...itulah kehidupan kita kan..bercinta bagai nak rak,tak semestinya itu jodoh kita..
Dah tamo cite banyak-banyak pasal ni...




Post a Comment

  1. hihi... seronok baca.. santai... bukan apa, kalau tak de sejarah, takkan ada hari ni.. kan kak..

    ReplyDelete
  2. kenangan dulu akan matangkan kita kan kak.. :)

    ReplyDelete
  3. tp kn kak..kdg2 bila tringat ex..sume bnda nak luah je kt dia...hehe...

    ReplyDelete
  4. kenangan dulu-dulu mematangan kita dalam buat keputusan

    ReplyDelete
  5. Hai, jemput join GA di bawah. Seriously,Hadiah dia semua best tau.. Rugi kalau tak join

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  6. uols dah join Segment best ni?

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

    ReplyDelete
  7. takpe..kehidupan sekarang lebih penting..jauh lebih bahagia

    ReplyDelete
  8. blog ini duduk di first stage first page google bagi keyword Cabaran 30 Entry semalam........

    Tahniah.

    ReplyDelete
  9. kenangna silam x perlu d ungkit lagi kan..

    ReplyDelete
  10. Yg dh berlalu.... biarkn berlalu. Masing2 skg ni punya kisah hidup sendiri kn. Teruskn berbahagia kak

    ReplyDelete
  11. Yg dahulu biarlah berlalu sbg kenangan.. bersama kita semua mendoakan yg terbaik.. :)

    ReplyDelete
  12. can forgive but not forgot. hukhuk

    ReplyDelete
  13. Kenang lalu usah di kenang...biarlah berlalu di bawa angin..terima kasih kerana pertemuan dan perpisahan telah mengajar kita erti kehidupan...

    ReplyDelete
  14. Dh xde jodoh kan...x kan nk bermusuh plak...

    ReplyDelete
  15. macam kena dengan diri ni pulak..

    ReplyDelete
  16. Doakan yg terbaik itulah yg paling baik ..tsk mo dendam2 yaaas

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum.. KD,

    wahh.. kisah yang menyentuh hati... sedih pulak mselim3 baca.... pape kemaafan adalah dendam yang terindah...

    mselim3

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top