19
Assalamualaikum

Selamat pagi korang...Wake up!! kot-kot ada yang masih tertidur tu...Sila-silalah bangun...Ada ke yang bercuti...wah...bestnya...

Oklah...dah ke cabaran hari yang ke 6...Fuhhh....banyak lagi cabaran yang perlu dibuat...Cabaran nie hanya untuk suka-suka je...At least boleh mendisiplinkan diri kita bila diberi task macam nie untuk menjadi Somebody yang berjaya,betul tak..Anngap je macam tu...Tk kiralah samada ni cuma main-main atau realiti,atau  pertandingan,yang penting bila dah dicabar tu kenalah buat betul-betul kan..


Dah..dah..jangan nak membebel pulak...Meh aku show off apa yang aku makan hari nie untuk sarapan...Tengahari tak tau lagi..

hah ni dia menu sarapan mak jemah...Tak sempat nak masak.so beli jelah..

Beli tadi ondway nak ke tempat kerja

Spaghetti goreng + telur mata + pau sambal = rm3

kot lah korang rajin kan...meh la singgah tengok entry aku dari cabaran yang pertama

Post a Comment

  1. kira berat juga sarapan arini ye..kalo saya dah tak amik lunch

    ReplyDelete
  2. Sedap jgk tu jak... Selamat menjamu selera :)

    ReplyDelete
  3. heyyy sm la dengan mi yg opismet sy bw arini!!!

    ReplyDelete
  4. Cabaran ke 6 mencabar kalori dalam badan tu Eda haha..
    Dah tak payah makan tengahari tau..

    ReplyDelete
  5. 3 hinggit???????? mak oii murahh nya!

    ReplyDelete
  6. Diana pagi tadi pun sarapan dengan mee goreng buatan sendiri...tengahari dah tak makan..hehe

    ReplyDelete
  7. Sedapnyee..terus rasa nak masak mee goreng udang malam ni. Yeayy! Hihi

    ReplyDelete
  8. saya makan kepsi freid chicklen... btw done follow u dear... follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
  9. Spaghetti goreng...if ada sambal paru pun sodap kan....

    ReplyDelete
  10. sedap tu pau sambal.. ayu suka..hehehehe

    ReplyDelete
  11. ingat makan nasi lemak tadi..heee

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top