28
Assalamualaikum

Menyahut cabaran jugak dari Kelab Blogger Ben Ashaari nie...Walaupun dah ketinggalan 3 cabaran,tetap jugak nak sahut cabaran ni..Baru start hari ni,bermula dari Gambar Terbaru dan fakta tentang diri aku sendiri.

Rasa inilah gambar terbaru dengan budak si bambam ni...sejak ada bambam nie,tak pernah lagi ambil gambor sensorang...mendua lebih baik...tak gitu...

Ni kira gambar terlatest ada dalam desktop aku..



Fakta menarik Tentang Empunya blog ni

> Seorang yang happy go Lucky

> Muka memang  nampak sombong,so,kenal dulu baru boleh nilai

>Anak Jati JDT

>Ada impian nak bukak Bisness sendiri

>Boleh dikategorikan sebagai seorang yang cepat naik angin,tapi  cepat jugak cool..


Amacam...ni fakta tau..bukan auta...occay..habis dah cabaran pertama...Tunggu cabaran kedua esok ea,





Post a Comment

  1. semoga impian buka bisnes sendiri tercapai :)

    ReplyDelete
  2. ptt la rmi yg duk buat ni rupanya geng kelab Ben

    ReplyDelete
  3. Semangatnya buat cabaran ni. Bab nak ada business sendiri tu memang kte kagumlaa :)

    ReplyDelete
  4. dah start ye..nantikan esok pula..hehe

    ReplyDelete
  5. selalunya muka nampak sombong ni la yang friendly gilaa.. hihiks

    jom singgah & komen sini : http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  6. Yeayy.. Tak sabar tunggu esok pulak. Hihi

    ReplyDelete
  7. Biasa tu Sis kadang ada org tengok muka kita mcm sombong tapi kalau dah kenal..baru tau...hehe...semoga impian untuk buka bisnes sendiri terlaksana yer Sis...

    ReplyDelete
  8. ramai blogger join ni kan..mcm fenomena suda hihi

    ReplyDelete
  9. muka sombong biasa kak..tak kenal maka tak cinta..tak gitu??

    ReplyDelete
  10. muka sombong... hahha sama la kita, orang memula tengok macam sombong, kalau dah kenal... baru tahu camne... gigigigi

    ReplyDelete
  11. buka bisnes kak? Semoga impian dan hajat kak aida dimakbulkan Allah aaminn. Bisnes ape tu agaknye ye :)

    ReplyDelete
  12. "Boleh dikategorikan sebagai seorang yang cepat naik angin,tapi cepat jugak cool"..nasib baik cepat cool ya..he..he

    ReplyDelete
  13. Selamat sahut cabaran...tak dpt join sbb takut tak terkejar sbb cti nnt lya blk kg lg..

    ReplyDelete
  14. Kita sama,muka dicop sombg,tp tak pun..tak kenal maka xcinta..

    ReplyDelete
  15. Selamat meneruskan cabaran 30 hari KSD, biar tak kenal nampak sombong tapi kenal hati budi lebih memahami.

    ReplyDelete
  16. Same le kite anak Johor cuma kejatian saya dah bertukar jadi kayu getah je sbb dah berpindah ke Selangor hehee. Semoga tercapai segala yg dihajatjan ye.. aamiin... :)

    ReplyDelete
  17. Dh mcm episod... menunguggu dri babak ke babak seterus ye.... dri satu hari kehari seterus ye.....
    Ape kisah cik siti.....

    ReplyDelete
  18. bambam nya baby! saya tak join cabaran ni. mcm tak sempat nak kejar. hukhuk

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum. salam perkenalan dari mila... dan jom kita sahut cabaran bersam-sama.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top