12
Assalamualaikum

Lambat sikit update untuk hari nie .Bukan lambat update entry ye..lambat update untuk cabaran 30 hari ni ha..

Fuhh...sebelum balik nie,sempatlah up sikit entry untuk hari yang ke15 ni..hehehe

surat
sumber:google

Untuk cabaran hari yang ke 15 ni,ada Surat untuk seseorang yang aku nak sangat bagi.

Surat tu untuk anakanda tercinta aku sorang tu..hambooi..sekarang nie semua Nur awfiyah..Kebanyakkan entry aku semua Nur awfiyah yang interframe..Babah dia dah pesan awal-awal,jangan masukkan gambar babah dalam entry ye..Occay...lepas tu dah tak letak dah..

Kepada Nur awfiyah anak ummi,

lebiuss more and more..thanks tau buat ummi ketawa,sabar dan bahagia..sayang kamu ketat-ketat ea..sayang babah jugak..hehehe

Dari ummi untuk Nur awfiyah sayang.

tepek gambar sedas..emmmm..tengok rambut dia,teringat si Zahra anak Abam Ben Ashaari..yeke...tu orang kata..

nur awfiyah


Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

Next,kita tunggu sampai hari ke 30..pehh...banyak juga aku dah buat ea,.
thanks korang yang sudi nak menerjah entry-entry aku ni..




Post a Comment

  1. comelll..macam zahra la kak rambut tegak2.. :)

    ReplyDelete
  2. aunty cayang cik piya jugak.... jadi anak yang baik cyg.... teringin nak peluk & gigit cik piya !

    ReplyDelete
  3. Lya follow setiap entri cabaran sis hhee

    ReplyDelete
  4. awfiyah makin comel..geram dengan dia..

    ReplyDelete
  5. Uiks ri gkas bebenor suratnya ummi hahaha. Geget jugak pipi awfiyah ni kangggggg :D

    ReplyDelete
  6. Tembamnya pipi dia.. rasa nak picit je.. :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top