23
Assalamualaikum

sumber:google

Bagaimana aku 10 tahun lagi kan..sebelum tu mestilah umur dah mencecah 4 series..But.Life Begins at 40..agak-agak masa tu cantik lagi tak macam sekarang nie..Cantik ke???ahaks...ade kesah..

Mungkin masa tu aku dah menjadi suri rumah sepenuh masa,masih menjadi seorang blogger,entah-entah dah menjadi blogger retis macam blogger Ben Ashaari..ahaksss...dush sekali.perasan lebih,Eh..tapi mana tau,mimpi jadi kenyataan.,bukan mimpi kencing malam tau.Nak jadi ummi kepada anak-anak aku,isteri kepada en.husband aku,nak melihat anak-anak aku berjaya..insyallah...macam dah lari topik je..

Ataupun dah berjaya menjadi usahawan terkenal tudung..hehehe..mana tau kan..memang  kalau boleh 10 tahun akan datang aku nak jadi seseorang yang berjaya dalam apa jua bidang yang aku ceburi..bidang apa yang aku ceburi sekarng ni ek..just blogging and part time business je lah..







Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

Post a Comment

  1. Sapa taw angan2 tu akan jadi knyataan kan sis yg penting kita cuba brusaha

    ReplyDelete
  2. semoga jadi kenyataan.. mane tahu kan ^_^

    ReplyDelete
  3. macam soalan temuduga plak...hehe

    ReplyDelete
  4. moga impian kak jadi kenyataan..

    ReplyDelete
  5. aminnnnn..... semoga mimpi jadi realiti !! menuju puncak !! muahahahahaa

    ReplyDelete
  6. takut pulak menghadapi 10 tahun akan datang..harapan terbesar 10tahun akan datang mesti kena berjaya..aminnn

    ReplyDelete
  7. Semoga impian Sis menjadi kenyataan...amin..

    ReplyDelete
  8. semoga impian akak menjadi kenyataan.... :)

    ReplyDelete
  9. Salam Aida ......Semoga impian Aida jadi kenyataan ...All the best Aida

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah kak..aminn yarabbalamin. Tak mustahil kan nak berjaya ;)

    ReplyDelete
  11. Wah hebat! Marilah bermimpi, its free. Salah satu cara nak jadi berjaya, bermimpilah!

    ReplyDelete
  12. wah jadi blogger artis lagi..he..he..Good luck ya...

    ReplyDelete
  13. in sha Allah ida..semoga bisnes terus berkembang dah blog semakin dikenali..amin

    ReplyDelete
  14. insyaallah semoga impian jadi kenyataan..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum kak ida, amin. in shaa Allah. sheila doakan semoga kak ida berjaya dalam hidup. hehehe lagi 10 tahun, awfiyah dah besar saing Adam. pergi sekolah darjah 4 :)

    ReplyDelete
  16. Assalam.. tq sudi singgah dan komen di blog kak Alycia...

    Amboi, blogger retis macam Abg ben tu xatahan hehe... amin2, semoga impian jd kenyataan...

    ReplyDelete
  17. semoga segala cita2 akak akan tercapai ya

    ReplyDelete
  18. Yg pasti semakin hari kita semakin tua.. :D

    ReplyDelete
  19. wah nak jadi usahawan tudung ke?? bagus jugak tu kak.. :) semoga tercapai impian.. :)

    ReplyDelete
  20. semoga segala impian menjadi kenyataan.. BW here..

    ReplyDelete
  21. Assalammualaikum... KSD,

    moga apa yang dicita2 tu tercapai k.. jadi blogger retis ok gak tu... insaallah moga tercapai..

    mselim3

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top