17
Assalamualaikum

Cerita pasal percutian ni,sebenarnya banyak tempat yang aku nak pergi di dalam Malaysia nie..Memang tak habis pusing ler jawabnya

Tapi bila melihatkan keindahan dan ketenangan ,memang teringin sangat nak gi sini,bersama dengan my lovely husband an dotter.
Salah satu tempat adalah Mabul Island Di Sabah
Peh..seronok oo gi sana.tengok air laut dia pun boleh sampai ke dasar laut..
cantik kan..aku ambil picture ni dari sini

itu je kot

Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-


Post a Comment

  1. Memg cntik sis panorama ya tpi lya sendiri pun Blm prnh pergi lgi hihihi

    ReplyDelete
  2. Teringin jugak pergi pulau mabul ni..indahnya permandangan kat sini kan

    ReplyDelete
  3. cantik nya kak.. hope impian akak tu terlaksana lah satu hari nnt yer.
    masa saya ke Sabar bulan december lepas tak sempat nak ke mana2 pulau.. kita jalan2 kat darat je masa tu.. tu pun bersyukur dah hehe

    ReplyDelete
  4. Mabul Island memang cantik.. Sabah sendiri memang satu negeri yang cantik.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  5. Mmg cantik kan akak.. farah on teringin nk pi jugak..hehehe

    ReplyDelete
  6. nampak cantikkk. i love beaches! =)

    ReplyDelete
  7. memang cantik tempat./.// tak payah pegi jauh2

    ReplyDelete
  8. nice entry. jom visit my blog..anda di tag :)

    ReplyDelete
  9. Saya suka sangat Sabah. Honestly!! Hampir 10 kali dah ke sana. Tapi saya belum pergi ke Mabul Island lagi

    ReplyDelete
  10. Cantik nyer ... Pulau Redang pun cantik kan ... Belum sampai lagi ler sana ...

    ReplyDelete
  11. Pulau Tioman adalah tempat jatuh lagi dikenang saya..inikan pula tempat melancong

    ReplyDelete
  12. Wah nak g Mabul Island ker ...nampak tenang jer kan ..

    ReplyDelete
  13. Slm..sy seorg runner pekej bercuti ke pulau redang..
    Sesiape yg berminat nk ke pulau redang bleh call or whatsup no ni..
    0179799773 atau lawat fb page sy di..
    Blackyellowholiday

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top