15
Assalamualaikum

Ni yang best cerita nie..Memang syok lah..Siapa yang takde impian..semua orang ada impina kan.
Salah satunya rumah idaman korang.Rumah yang korang impikan untuk korang diami.

Fuhhh...meh tengok..agak-agak tenang tak tengok rumah macam nie




Ni kawasan rumah aku...penuh kehijauan


lagi satu macam nie








verangan tak menghengatkan..yang peliknya mesti nak ada swimming pool.Macam ler reti sangat dia nak berenang.

tapi apa pun rumah idaman yang mampu dimiliki..asal tenang dan tidak menyakitkan mata memandang.


**ihsan gambar dari google

Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

Post a Comment

  1. wah ! rumah impian...kalau CN mmg impian tinggal impian jela ;)

    ReplyDelete
  2. asalamualikum wow!!! terpana lah very cute blog..Etuza nak pinag blog ni ya nak linkkan jenguk ya blog Etuza..http://madey09.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. rumah impian haruslah berangan..in sha Allah tercapai nanti

    ReplyDelete
  4. aLAHAI TGK RUMAH KAT ATAS TU SEMUA CANTIK2 ..gERAM TENGOKK ... Moga Impian Aida terlaksana Ok

    ReplyDelete
  5. sy kalau lalu kawasan rumah2 besar..memang berangan nk memiliki rumah tersebut.

    ReplyDelete
  6. Saya berangan gak klu umah ada swimming pool. Tp nak letak ikan sekali.. nanti boleh swimming sama2 ikan sekali.. :D

    ReplyDelete
  7. Cantik rumah Impian akak..farah pun suka rumah mcmni jugak..hehehe.. tp berangan jer la..

    ReplyDelete
  8. cantik ... tapi jauh dari kedai runcit .. susah nak gi membeli barang hahaha :D

    ReplyDelete
  9. Ada pool.. Uwaa.. Sonoknya.. Xla segan kan sbb pool kt uma sendiri..

    ReplyDelete
  10. Memg cntik2 tunggula jdi jutawan kan hihihi

    ReplyDelete
  11. ni bukan takat rumah impian Ida nih..rumah impian semua orang nih!

    ReplyDelete
  12. Seronoknya kalau dapat rumah macam ni..memang dok rumah je la jawabnya :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top