15
Assalamualaikum


Terlepas lagi satu hari untuk cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari nie.Gara-gara semalam spend time dengan Nur awfiyah,al-maklumlah..aku ada full day hanya hari ahad..Hari ahad la aku dapat spend the whole time dengan Nur awfiyah.Hari biasa aku dapat jumpa dia malam je.Malam pun dia dah tidur awal.

Bila dah satu hari spend masa dengan dia,rasa macam nak berhenti kerja je..Boleh spend masa lebih banyak dengan dia..Tapi kewangan tak mengizinkan untuk en.husband sahaja bekerja .Maklumlah kan kalau duduk dibandar nie.Banyak nak pakai duit.Takat cukup makan pakai tu boleh la.tapi kalau nak berbelanja lebih dari biasa tu,memang takdelah kan..boleh buat simpanan untuk hari tua..hehehe

Oklah,meh aku nak cerita kat korang pasal berita yang aku baca hari nie kat Metro.Tiap-tiap pagi memang melayan nie dulu.Bapa Geam Tiru aksi biawak .Nih pasal kekejaman seorang bapa yang aku anggap paling bodoh di dunia nie.Desperate sangat ke sampai berani buat anak macam tu..Rasa nak meroyan tengok laki macam nie..Nak kata takde otak,cukup complete Allah swt bagi kat dia.Kerana terdesak ke?terdesak ada sebabnya,Kalau dah sampai macam tu sekali,aku pasti lelaki tu bukan seorang bapa yang bertanggungjawab..betul tak.

Foto

Bila gaduh laki bini,anak jugak jadi mangsa.Takde perasaan ke bila anak tu menangis,meronta-ronta minta dilepaskan..Subhannallah...

Nak baca cerita selanjutnya,korang boleh dapatkan Harian Metro suratkhabar ataupun online sahaja.





Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

Post a Comment

  1. Euuwww! kebodohan apakah ini??? bapak tu memang patut kena gigit ngan bewok! Grrrrr ...!!!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan singgah sini sis...kejadian mcm ni sering kita dengar kat mana2...pergaduhan suami isteri anak yang menjadi mangsanya....

    ReplyDelete
  3. bapa macam tu tak layak jadi bapa..

    ReplyDelete
  4. Hmmm...Nak jadi biawak pulak..memang tak patut...

    ReplyDelete
  5. bapak jenis apa nih??aih..tak layak jadi bapak ni..jadi bapok je la..

    ReplyDelete
  6. ramai yg jenis tidak berperikemanusiaan skrg ni..makan apa ek?

    ReplyDelete
  7. Apalah bapa mcm tu... geram pulak baca...

    ReplyDelete
  8. Kesian owhh ank yg jdi mangsa keadaan

    ReplyDelete
  9. Tak tau nak kata apa....Tah mana disimpannya akal

    ReplyDelete
  10. kesiannya anak yang jadi mangsa tu.alahaiii

    ReplyDelete
  11. Perangai biawak pun nk ikut... Singkat punya pemikiran daa...

    ReplyDelete
  12. Adussss kesian kat anak tu tak bersalah jd mangsa..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top