7
Assalamualaikum


Hoyeh...hari ke 26.masih ada 4 hari lagi bagi menamatkan cabaran 30 hari Kelabbloggerbenashaari nie.
Kalau yang mengikuti dari hari pertama,confirm hari ni dah hari yang penghabisan.

Selesai tugasan 30 hari cabaran kelab blogger ben ashaari ni.

Oklah untuk task hari ke 26 ni nak memperkatakan tentang gadget kepunyaan aku.

Aku ada  satu Blackberry dan satu unit Samsung tab 10.1

itu je kot yang aku ada...insyallah..kalau ada rezeki,mana tau bertambah..

Harap-harap dapatlam memenangi Iphone 5s dari cabaran  Disini

Doakan aku berjaya ye...hehehe







Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

Post a Comment

  1. In sha Allah , aamiin... Semoga berjaya... Dpt i phone.. tambah lagi gadjet...

    Simple and neat header baru

    ReplyDelete
  2. Seronok kalau da gadget canggih kan.All the best :)

    ReplyDelete
  3. Good luck & all the best Aida.. semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  4. Good luck.. bestnya kalau dapat iphone 5s tue akak..=D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top