25
Assalamualaikum


Sumber: google

Ececeh...Carlo Rino gitu ko!!..hehehe...baru ada dua koleksi Carlo rino kat rumah..nak beli ni kena lah tunggu duit berkepuk dulu,ataupun tunggu bonus ,takpun tunggu en.husband belanja lagi..Barulah boleh demand..keh..keh..

Perempuan kan..Mana boleh dipisahkan dengan handbag..Kalau boleh setiap baju tu kena ada handbag yang memang khas untuk baju tu..hahaha..Takpun sekali dengan kasut...eh,,sape kate takde orang macam tu..
caitt...sembunyi-sembunyi snap gambar bawah meja nie...Boss ada...hehehe


Sebelum aku show off apa yang ada dalam handbag aku nie,aku nak tnye korang la kan,korang prefer beg yang kecil atau pun besar.Kalau korang tanye aku,of courselah aku suka yang besar gedabak..tapi taklah gedabak sangat..Dari zaman aku anak dara lagi aku memang suka beg2 besar ni.Ni,dah ada anak lagi la pilih yang besar2 je kan..Senang nak letak segala barang2 dia dalam beg aku nie..Extra beg lagi untuk diapers dan botol kekadang..Yang aku snap ni,apa yang aku bawak ke office tiap-tiap hari dan wajib ada dalam beg,walaupun bertukar-tukar beg.


1.Wallet
2.Blackberry aku
3.Tab
4.Beg Charger
5.Beg Make Up
6.Buku(update pembelian customer heheh)
7.Kunci Rumah/kunci kereta
8.Tissue
9. ada satu lagi.ni utk kecemasan setiap bulan..pompuan taulah..hehehe

** yang tak tersenarai kat atas tu,buka pink Nur awfiyah..bawak hari ni sebab nak minta cuti hari isnin nanti...


itu jelah kot yang aku bawak setiap hari...korang pulak macam mana









Cabaran 30 hari Kelab Blogger Ben Ashaari yang boleh korang baca :-
  1. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-1-1-gambar-terbaru.html
  2. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-2-5-cara.html
  3. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-3-sesuatu-yang.html
  4. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-4-buku-kegemaran.html
  5. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-5-3-perkara-yang.html
  6. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-6-apa-yang-anda.html
  7. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-7-sejauh-mana.html
  8. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-ke8-5-lagu-cinta.html
  9. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-ke-9-5-lelaki-yang_11.html


Post a Comment

  1. Lya klau gi opis x byk sgt bawa brg yg penting wallet hf tab tu je hhee yg lain2 dah ada simpan kat opis hhee

    ReplyDelete
  2. cantik tersusun dalam handbag akak.. kalau handbag saya mcm2 benda ada.. kalau gajah muat dok dalam handbag saya tu, rasanya dah ada dah.. hahha

    ReplyDelete
  3. Hehe sy kalau g mana pun msti bawak brg mcm nk berkampung.. beg full!

    ReplyDelete
  4. Beg wanita sekarang ni dah makin besar saiznya walau tak berisi dan x kisah pon nak bawa berjalan keluar bersama suami sbb ramai kot suami yg baik hati tolong carry.

    ReplyDelete
  5. hihihi mmg perempuan mcm tu..
    suke mengumpul beg, kasut.. beg, kasut..
    dh boleh bukak kilang..

    ReplyDelete
  6. hihi...perempuan... sama je isi kandungan begnya ..

    ReplyDelete
  7. fiza lak suka beg yang sederhana je la..kalau bag besar sangat nanti semua benda nak masuk dalam beg pulak kan..hehe

    ReplyDelete
  8. Zumal pun memerlukan beg utk barang-barang personel. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  9. Kita tak suka handbag. Kesana kesini dengan rucksack..Semua benda boleh masuk termasuk my lappy...he..he

    ReplyDelete
  10. Sama la kita..cuma ada 1 lg tambahan.. monopod..hahaha

    ReplyDelete
  11. hehehe...penuh sungguh barang dalam beg tu

    ReplyDelete
  12. Handbag perempuan bagaikan dunianye kan? ^_^ see. Alat mekap wajib hade wpun lipbalm ngan eyeliner. Tu je dah memadai.

    ReplyDelete
  13. sy suka handbag yg besr juga..tp takdelah gedabak macam beg balik kmpg tu..tp skang dah jarang pakai handbag..pegi keja pakai shopping beg ja sumbat segala mak nenek..klu pi jalan masuk beg kecik dalam beg anak.haha

    ReplyDelete
  14. wahhh pelik alat make up x de ^_^

    ReplyDelete
  15. Barang2 penting tu semuanya.. :) :)

    ReplyDelete
  16. Selalu bawak barang penting je dalam handbag ;D

    ReplyDelete
  17. kita pun sama, setiap benda kalau boleh mesti ada dalam handbag, haha =D

    ReplyDelete
  18. carlo rino! hihi.. dalam beg Ros pun maca2 yg dibawa. hihi

    ReplyDelete
  19. macam kecik je beg tu tapi muat semua bende..kalau nad takmuat kot..hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top