12
Assalamualaikum

Office sunyi sepi dok kerana lelaki-lelaki ini gi masjid..Tinggal ler si mak dara dan seorang bos di dalam office ni..Si Boss pulak dok kehulu -hilir belakang aku ni..Nak update entry pun kurang senang.Kotnya ada job dia nak kasi,tapi bila nampak aku busy,xjadi dia nak bagi..hahaha...alah...busy buat entry ni ha.

Cerita Pasal Nuffnang ni,rasanya dah malas kot nak update apa-apa..Tapi bila mengenangkan jasa baik Nuffnang yang selama ini bagi pendapatan sampingan dalam berblogging..Entry ni khas Untuk Nuffnang kerana memberikan aku CPUV untuk bulan ni..

Kalau tahun lepas,memang banyak CPUV yang aku dpat dari Nuffnang,Tapi tahun ni sangat berkurangan.Aku pun tak tau sebab apa..Rasa malas nak hantar ticket untuk tanya Nuffnang.

Oklah...chill je..CPUV kali ni datangnya dari Ice Age Adventure
aku suka tengok cerita ni...memang gila-gila sangat.Nak nak watak si scart tu..


Resort World Genting sekarang ni  sedang mengadakan Ice Age Adventure di Genting International Convention Centre mulai 1 September sehingga 26 Oktober 2014 dari 10 pagi hingga 10 malam. 
Pelbagai aktiviti yang menarik akan  dianjurkan di dalam Ice Age Adventure ini termasuk teater dan playground.Harga tiket yang dikenakan hanya RM 20 sahaja. 


Musim cuti sekolah nie memang elok la kan bawak anak-anak masuk panggung.

Post a Comment

  1. Tu la. Tahun lepas murah je cpuv. Tahun ni kurang sikit cpuv baru. Haha otw pergi masjid sempat lagi bw

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...murah rezeki...

    ReplyDelete
  3. xpelh sikit pn.sekurgnye ad.hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah sis, sha dapat juga.. :D

    ReplyDelete
  5. Congrats kak..bestnya dapat cpuv lagi

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... semoga sentiasa murah rezeki Aida.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah :) Alhamdulillah.. rezeki

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah ada juga rezeki tu..betul tu..cpuv agak kurang tahun ni kan..walaupun saya br je aktif tahun ni..huhu

    ReplyDelete
  9. Ada jug rezeki d blog ni sis blh juga buat tmbh tabungn

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top