22
Assalamualaikum

Meh nak story sikit pasal Nuffnang nie.Kalau ikutkan hati nak je curang dengan Nuffnang nie.Nak try masuk Komli pulak..agak-agak berhasil tak.

Tup-tup semalam dah masuk satu CPUV Nuffnang bagi..emmm..tau pun..kalau Nuffnang boleh kasi banyak lagi blogger Cpuv,blogger pun banyak advertising yang boleh pilih..Blogger sekarang dah boleh demand.Dah boleh anggarkan pendapatan untuk sesuatu sales.

Tapi kenalah tengok jugak tahap mana blog korang tu.Kalau korang takde nak update entry seminggu dua,takkanlah mereka nak beriklan kat blog korang kan.

Sekarang nie memang banyak blogger yang dapat pendapatan sampingan dalam berblog.so,tak salah jugak kalau ada yang nak mencuba.Tetapi korang mesti kena upgrade dari segi penulisan dan gaya entry untuk menarik orang membaca blog korang..Bila dah hentam keromo.mana datangnya orang nak baca blog kan.

hehehe..Occay,..meh aku nak cerita pasal CPUV Nuffnang yang aku dapat semalam..Baru hari ni aku update.

CPUV kali nie datangnya dari SEN HENG.Dengarnya Sen Heng tengah buat promotion sekarang nie.So,korang boleh la singgah di website Seng Heng nie..BEza memang berbeza..Eh..betul ke tagline Sen Heng nie..Ada jugak kena kecam ni kan.


Senheng 25th Anniversary Sales


Post a Comment

  1. Tahniah yer... Zumal pun dapat gak CPUV nie ^_^

    ReplyDelete
  2. Tahniah! dapat juga iklan ni.... :)

    ReplyDelete
  3. ala BBL tak dapat cpuv ni.. tahniah.. nanti BBL klik ye

    ReplyDelete
  4. tahniah.. saya pun dah lama tak dapat... tengah menunggu juga. :D

    ReplyDelete
  5. Wahh alhamdulillah tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..sama la ida..sy pun dapat jugak cpuv senheng ni..cuma tak dan nak up entry..he he.. Tahniah ye.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah yea...akak pun dapat gak....

    ReplyDelete
  8. Tahniah..sikit sikit lama lama jadi bukit

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top