13
Assalamualaikum


Alhamdulillah...Dah terima dua CPUV untuk bulan ni..Walaupun rezeki sikit,tapi berbaloilah kan.
Bukan aku taknak bertukar kepada yang lain.Tapi bagi aku ,sebelum nilah pernah masuk advertisor lain,tapi banyak iklan yang sensored yang tak sesuai dengan blog aku.

Lagi satu,kebanyakkan publisher mana nak bagi offer kat blogger picisan macam aku nie.Lainlah pageview sehari berpuluh ribu..Ini tak sampai pun 3k sehari.

Setakat nie adalah jugak job yang masyuk walaupun tak banyak.Oklah..nak cerita banyak pun tak best jugak kan.

CPUV kedua yang aku dpat adalah dari Simedarby LPGA 2014

Klik sini untuk maklumat lanjut


Baru cakap nak merajuk,dah masuk satu lagi CPUV bulan nie.Nasib baik Nuffnang baik hati..kalau tak nak cari lain dah..hehehe



Post a Comment

  1. Biasalah tu kak...
    Tahniah kak...biarpun sikit..janji kita tetap bersyukur

    ReplyDelete
  2. Tahniah yer dan jangan merajuk dengan nuffnang ^_^

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki Aida... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan singgah pagi sis...tahniah sis dan semoga sentiasa di murahkan rezeki...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..Tahniah ya..Moga bertambah rezekinya..

    ReplyDelete
  6. tahniah..tula kan nuffnang ni cam tau2 je bila kita merajuk

    ReplyDelete
  7. Rezeki namanya tu KD....OKje pun dapat gak tapi tulah sekarang ni walaupun dpt CPUV tapi jarang promote iklan tu kan....

    ReplyDelete
  8. tahniah dapat CPUV lagi..meriahlah earnings akak :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top