20
Assalamualaikum

Malam-malam nie tetiba idea datang mencura-curah untuk update entry.Nasib baik Nur awfiyah dok lena tidur..

Bak kata Nora Danish...KITA NJOI!!!!.

Ingat tak,dulu aku ada terbitkan buku entry pasal nak tukar kepada Astro Njoi..Yea...BERTUKAR!!!
tara....hehehe..dahpun bertukar..

Rasa dah 4 hari tak dapat tengok tv,start dari hari isnin tuari.Kesian MIL tak boleh nak buat pape..Lainlah kitorang nie,bila bosan boleh layan tab,games,youtube..Tapi MIL nak layan ape..Layan cucu jelah kan..heheh
astro njoi

Eh..Korang dah baca dah entry aku pasal entry NJOI tu..Sila baca kat SINI

Kenapa ambil mas 48 jam nie..Ni gara-gara gatal kot nak tengok AF,dah terlebih satu hari.Patutnya en.husband call astro hari ahad untuk close acc..Tapi disebabkan wife dia gatal sangat tunggu satu hari,dah kena tunggu lagi 48 jam.
astro njoi

Apa bestnya NJOI nie.
Jawapan aku.Tak payah nak sibuk membayau tiap-tiap bulan.Hanya bayar sekali je,lepas tu NJOI ler ko tengok channel yang TERPILIH sahaja.No lebih-lebih.Kalau nak lebih,korang kenalah topup channel berbayar tu.

Channel yang aku dapat tu oklah sebab yang tengok tv my MIL je.Aku jarang tengok tv..
Meh sini aku tunjukkan channel yang dapat dalam astro Njoi nie


So lepas nie boleh la simpan duit untuk Nur awifyah...tak yah dah nak bayar-bayar bil lagi..Bil yang ada pun dah melambak...Maklum ler,sekarang nie semua naik kan..




Post a Comment

  1. Assalammualaikum.... KSD,

    bagus dapat berjimat dengan astro njoi nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Xpe channel lain xde.. y pting ada tv3 n tv9.. psg astro pom alih2 tgk tv3 n 9 je.. tp klo x psg astro plok.. lgsung xdpt siaran.. guna arial tv biasa mmg xnmpk gmbr la.. maybe msk rmh bru nnti nk pkai njoi je.. sng..x yah la komitmen bulan2.. sekali tu j byr.

    ReplyDelete
  3. Okaylah tu bayar sekali je senang kan tak yah nak fikir banyak setiap bulan tu.

    ReplyDelete
  4. o..ada ye macam nie..apasal baru tau nie..huhu..menarik jugak nie..nnt nak bgtau hubby lah :)

    ReplyDelete
  5. channel standard je ye... tapi astro ria tetap charge ekk?? apedaaaa.... tapi jimat berbaloi2 kak ida...

    ReplyDelete
  6. Salam, kalau nj tmbh chnel 801 blh x? Kene caj brpe ye? Sy share ke page sy ye

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan singgah pagi Sis...memang bagus astro njoi ni...tak perlu fikir nak byr bulan2...Diana pun teringin nak bertukar ke astro njoi...

    ReplyDelete
  8. Okla tu.. Ada jugak tv.. Hehe.. Kite layan kat tonton jer..😁
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  9. ok gak tu, jimat duit kan, CN pun sama jarang tengok tv

    ReplyDelete
  10. Bagus gak kan. Kalau banyak channel sangat pun bukan dapat tengok semua... Pilihan di tangan kita ^_^

    ReplyDelete
  11. Bagus jugak ni Aida..boleh la cuba tukar ke NJOI ..

    ReplyDelete
  12. Belum tukar gak lagi... Ingat nk terminate je trus.. Eheh

    ReplyDelete
  13. Ayu pun pakai astro sbb somi nak yg sport tuuu.

    ReplyDelete
  14. Ok sgtla tu kan.. klu dikebanyakkan tempat di johor mmg best.. cukup sgt tu, tambahan klu dapat channel2 dari singapore & indon.. tak tertengok dah.. :)

    ReplyDelete
  15. Anim pun dah tukar ke njoi awal tahun ni. Lega takyah hadap bil banyak2 dah hehe. Tengok pun bukan hari-hari

    ReplyDelete
  16. Tak jadi ambek sebab astro arena tak der..

    ReplyDelete
  17. Ok la tu kita org pun cdg nak ambik ni juga hihihi

    ReplyDelete
  18. BAgus jugak nampaknya pakej ni, kalau hujan adakah masih terganggu siarannya atau macam TM?

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top