41
Assalamualaikum




Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!

Post a Comment

  1. Assalamualaikum dan salam singgah selasa Sis..selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. Good Luck ya...Moga ada rezeki...

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Eda..
    Nampak meriah sekali bila dah disenaraikan tu..

    ReplyDelete
  4. Good luck Aida.. nnti nak join jugak lah.. :)

    ReplyDelete
  5. lya pun dah join..gud luck sis

    ReplyDelete
  6. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html (10sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html (13sept)

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    good luck..

    ReplyDelete
  8. Datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniacom.html

    ReplyDelete
  9. blogwalking sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  10. Zumal singgah balas di sini. Moga berjaya ^_^

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. selamat bersegmen.. blogwalking dari segmen yang sama^^

    http://sihatitunikmat.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  12. salam.... dtg dr segmen yg sama.. goodluck! :D

    http://mrssempoi.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  13. Datang blogwalking sini.. jemput la singgah blog saya pulak ye...


    http://www.hafizhafizol.my/

    ReplyDelete
  14. Salam lya bw cne

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  15. Singgah BW dari segmen sama:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualikum, Blogwalking here! dtg dari sgmen yg sama. :) Good Luck ye.. :)
    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  17. Blogwalking dari segmen yang sama..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom_4.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum, Kiera datang terjah peserta GA mamaniza.com ... Jom berbalas kunjungan :)
    giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com (KIERA)

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum... chack! KM datang dari segmen yg sama.. jemput balas kunjungan blog KM tataaaa..
    GA Blogwalking Bersama Mananiza.com

    ReplyDelete
  20. datang dari segmen yang sama..

    http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum dear,

    Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

    http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

    nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

    ReplyDelete
  22. Ros singgah sini dari segmen yang sama:)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/iveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  23. Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Semoga berjaya! :)

    http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

    ReplyDelete
  24. Datang blogwalking dari segmen yang sama...
    Jemput ke blog KLA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. Rara singgah sini dari segmen yang sama ;-) ^__^

    http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  26. Datang dari segmen yang sama...salam bw dan follow..good luck ye

    http://hanamarsom.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  27. mamaniza singgah dri segmen yg sma.. tq sudi dtg melawat belog mamaniza

    http://anereodacandid.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  28. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top