20
Assalamualaikum

Cerita dua hari lepas.Tak sempat nak update.Banyak hal nak kena buat.SO,hari nie ada masa terlebih sikit,up sikit cerita pasal Nur Awfiyah..Sorry ye auntie and uncle,Awfiyah banyak interframe kat blog ummi.

Hehehe..

Memang niat hati taknak gunting rambut Nur Awfiyah ni,tapi disebabkan ruam melanda belakang kepala Nur awfiyah,jadi terpaksalah ummi pi cari auntie ni pendekkan rambut Nur awfiyah.Trim rambut belakang dan tepi je,Yang kat atas tu biarlah terpacak pun.Lagipun tak sabar ummi nak tunggu panjang..Nak ikat-ikat,nak letak riben comel-comel..hehehe..Gitulah gaya kan kalau ada anak perempuan ni.Mesti nak beli.

Setiap kali pergi pasaraya,mesti nak beli satu atau dua baju Nur Awfiyah.Tak pun mesti nak cari headband untuk dia.

Masa gunting rambut tu,memang lah payah nak pegang,nasib baik mak long dia tolong pegangkan..Ummi tolong jadi photographer untuk anak dia..hemmm..dalam handphone dan tab sekarang nie,memang banyak gambar Nur awfiyah..Gambar solo-solo dengan babah pun dah kurang.Banyak gambar Nur awfiyah dengan ummi je..

Masa ni memang payah la nak memujuk..Nasib baik awfiyah tak pandai nak marah..dia tau meraung je..

Nasib baik tak melarat dia menangis..masuk kereta terus senyap..anak oh anak,

Post a Comment

  1. X suka d gomol tu rimas kan hhee

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... KSD,

    lebat rambut dia kan... 'time kena gunting" ...

    mselim3

    pls: anak KSD semangat... montel sesangat...

    ReplyDelete
  3. awfiyah jenis rambut lebat..badan pon sedap digomol..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan singgah Jumaat sis....comelnya Awfiyah....geram tengok....

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan singgah Jumaat sis....comelnya Awfiyah....geram tengok....

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ieda...budak2 mmg x suka gunting rambutkan tapi kalau dah biasa mesti x nangis lg...:)

    ReplyDelete
  7. Salam jumaat yer ! walla come sgt rasa nk gigit2 je

    ReplyDelete
  8. Alololo comelnya anak ida..rasa nak gigit pipi tembam tu

    ReplyDelete
  9. Eeiiihh geram aku dgn budak comel neh!! :D :D

    ReplyDelete
  10. fiyah pakai headband mesti comel..dengan pipi bambam tu.

    ReplyDelete
  11. pipi cik piya tu aunty sha gigit kang !!! dah gojesss dah cik piya yeee....

    ReplyDelete
  12. Budak kecik mmg mcm ni..anak saya pun gunting rambut mmg menangis juga

    ReplyDelete
  13. Hehehe Akif dulu masa gunting muka sediihhh jer tak nak bagi gunting rambut dia huhuhu

    ReplyDelete
  14. Kdg2 dia nangis sebab tak biasa ngan kedaan camtu Kak Aida..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top