21
Assalamualaikum



BEN ASHAARI
Klik Banner Ni kalau korang jugak nak join

Selamat petang korang..Lagi sejam lebih je nak balik..Sebelum tu sempat la jugak nak draft untul segmen yang dianjurkan aoleh Aben kita ni..Memang dah lama kot blogger Ben Ashaari ni tak buat segmen..Segmen suka-suka je..Dari segmen-segmen nilah kita boleh kenal blogger-blogger otai dan newbie kan.

Dimulai dengan Latar belakang empunya blog ni.

Aku seorang isteri,seorang ibu dan seorang pekerja serta seorang Part Time Blogger..Seorang pencinta Tudung De salma.hehehe..itu sudah pasti.Seorang berperwatakkan sombong,tapi kalau dah kenal..emmmm..hilang perkataan sombong tu..hehee


Kelebihan Blog aku?
Banyak kelebihannya bagi yang mengikuti perkembangan blog aku ni..yeke banyak lebih...lebih kepada bebelan kot..Blog aku ni tak lah sefamous mana pun..sekadar dikenali oleh blogger2 tertentu je...Follower ramai tak semestinya mengikuti perkembangan blog ni kan..Blog yang berkisarkan tentang Lifestyle,Parenting dan juga review product.Setakat nie dah banyak aku dapat income dari berblog..Memang minat aku kot nak mencuba sesuatu..Sebab tu aku suka buat review product..Selain dari menjadi testimonial,aku juga boleh berkongsi kelebihan yang ada pada produk tu.

Impian Aku dalam Dunia Blog?
Impian aku dalam dunia blog nie memang tinggi.lebih tinggi dari bangunan KLCC tu...Impian aku adalah untuk menjadikan blog sebagai punca pendapatan satu hari nanti..Bukanlah untuk menjadi retis.Tapi cukup sekadar menampung kehidupan seharian apabila dah bergelar suri rumah sepenuh masa.Selain tu,nak kongsikan juga asam garam kehidupan tentang kehidupan seharian
Harap -harap lepas nie adalah sponsor untuk advertorial kat blog aku nie kan..Dapat banyak job berbayar..
aku harap akan dapat kekalkan blog nie sampai bila-bila..Boleh la Nur awfiyah sambung blog nie bila dia dewasa...


Lepas nie siapa-siapa yang nak review produk boleh la contact aku kat emel ye..hehehe


Nak join??? Boleh klik sini jugak.. 










Post a Comment

  1. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    ReplyDelete
  2. happy blogging kak.. :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan kak. :D
    Besar impian tu, tapi nothing impossible kan. Moga jalan untuk mencapai impian dalam dunia blog ni dipermudahkan lah ya. Ameen.

    Salam perkenalan daripada saya -- Alieff.
    http://alieff-artwork.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Memang tak sia-sia join segmen nie, banyak gak dapat kenalan di samping boleh mengenali sesama kita ^_^

    ReplyDelete
  5. semoga mencapai kejayaan dalam berblogging ni jugak kak ida... kenangan untuk cik piya bila besar nanti ^^

    ReplyDelete
  6. :) terima kasih kerana sudi pasang banner kkba ..

    Semoga terus sukses :)

    ReplyDelete
  7. Salam. Moga tercapai impian utk jadi full time blogger, InsyaAllah :-)

    ReplyDelete
  8. Moga impian kita saya trcapai ya sis

    ReplyDelete
  9. rasa seronok berblogging kalau dapat jana income sekali kan..moga dimurahkan rezeki..aminn

    ReplyDelete
  10. ^_^ blog ni boleh di sambung2 ke generasi kan? Hihi. lebih2 lagi yg ade domain sendiri. Btw selamat bersegmen hakak. :)

    ReplyDelete
  11. Semoga tercapai segala yg diimpikan Aida.. aamiin. Slmt bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3
    pls: Semoga apa yang KSD cita2 berjaya k..

    ReplyDelete
  13. Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  14. semoga terus berjaya dalam dunia blogging

    ReplyDelete
  15. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top