18
Assalamualaikum


Semalam punya cerita...Internet dah expired...So kebiasannya aku top up melalu M2U..Tapi entah kenapa M2U boleh buat hal semalam..

Last sekali lepas balik kerja,terus pergi 7-Eleven  untuk beli top up..Kenapa 7E?? Entah..mybe sebab nak pi  beli air sekali kot..

Tapi best jugak,sambil top up,aku dapat free sebotol air Revive yang kecil tu..Just Top up rm30 dan dapatkan free sebotol air...Untuk hilangkan dahaga..heheh
saja nak tunjuk bukti...hehehehe..

maklumat lanjut boleh melayari website U mobile di sini - http://www.u.com.my/

Baru aku teringat ada blogger up pasal ni..Bila kita top up di 7 Eleven,kita akan dapat Revive dan maggi mamee

Untuk korang yang top up rm30 korang akan mendapat Revive Isotonic original 500 ml,and jika korang top up RM50,korang akan dapat  Revive Isotonic original 500 ml + mamee cup..Oklah kan..sape nak bagi...

So bagi korang yang nak topup u mobile,please lah pergi ke 7 Eleven..Tak payah pakai M2u...nanti tak dapat pape,,rugi...hehehehe..





Post a Comment

  1. Untunglah pengguna U mobile ;D hee

    ReplyDelete
  2. untungnya...kat sini jaringan umobile kurang. kalau ada pencawangnya teringin gak nak pakai umobile. coz rate dia murah. terpaksa setia dgn celcom..yg kengkdgnya makan rm dlm diam

    ReplyDelete
  3. Wahh OK la tu dpt free hhee hilang juga dahaga

    ReplyDelete
  4. Hurmm..untuk U mobile aje ...kalau semua ada kan bagus.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ni .... benda percuma semua pun nak... hehe

      P/s : belum abis taip komen dah terpublish

      Delete
  6. Untung jugak tu ..sapa nk bg benda free kan aida...

    ReplyDelete
  7. Bila dah dpt seronoknyerr..jom rivive..

    ReplyDelete
  8. Untung pengguna Umobile ni. Alang2 topup dapat pulak free minuman.
    Jom terjah entri terkini Mindakabur : Tugasan Kedua Untuk Cabaran iPhone 5s

    ReplyDelete
  9. Untunglah pengguna u mobile.. :D

    ReplyDelete
  10. untung la sapa yg guna u mobile ni kan..

    ReplyDelete
  11. untunglah..tapi saya tak pakai u mobile..

    ReplyDelete
  12. Ana paling tak suka topup kat 7E. Tak tau nape. Haha. Tapi kalau dapat revive, pasni kene topup situ la kot. Miahahaha xD

    ReplyDelete
  13. ohh tak tahu pulak ada dapat free..selalunya topup gune m2u je..

    ReplyDelete
  14. die sampai 31 august je..sobsobsob

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top