18
Assalamualaikum


Dahpun memasuki Tugasan kedua cabaran Iphone 5s anjuran Denaihati.Alhamdulillah,cabaran pertama telah pun selesai.Boleh klik Entry aku disini.

Nak memasuki Cabaran kedua nie,susah sikit walaupun kenyataannya senang je..hehehe..Bagi aku susah la kot.
Tugsasan kedua cabaran  Iphone 5s nie adalah :-

Untuk tugasan ke dua memang senang tapi memerlukan masa dan kesungguhan untuk mencapai impian. Peserta perlu menjadi top 70 penulis komen di blog Denaihati untuk kiraan komen bertarikh 15/9 – 15/10/2014.
  1. Jumlah komen akan dikira menggunakan wp top commentators widget.
  2. Peserta dikehendaki menggunakan username yang sama dengan nama blog untuk memudahkan pengiraan. contohnya sekiranya domain blog  hasrulhassan.commaka gunalah username Hasrul Hassan atau sekiranya domain adalahwanhidayat.blogspot.com maka gunalah username Wan Hidayat.
  3. Jumlah setiap komen mesti melebihi 10 perkataan yang kurang akan dipadam.
  4. Komen mestilah bersesuaian dengan tajuk entri jangan lari topik hanya kerana nak mendapat jumlah komen yang banyak sebab ianya juga akan dipadam.
  5. Syarat satu banner di blog peserta masih dikekalkan dan adalah diharap semua peserta dapat menukarkan banner yang ada kepada banner “Qurban di Kemboja” yang boleh didapati di sini. Semuga sedikit sumbangan mempromosi ini menjadi asbab kita akan mendapat gajaran yang berlipat kali ganda.
  6. Pastikan peserta sentiasa update senarai penaja dengan backlinks supaya tidak tersingkir dari cabaran kerana admin akan sentiasa memantau entri penyertaan.
  7. Peserta yang masuk dalam top 70 akan layak untuk masuk pusingan terakhir


Senarai Penaja Untuk Cabaran iPhone 5S 

Penaja Utama

Penaja Individu

 16)http://awn.my   



Terima kasih kepada Semua penaja.Moga Impian untuk mendapatkan Iphone 5s nie akan terlaksana lah hendaknya..amin

Post a Comment

  1. all the besy keyword nyer kena RAJIN Terjah blog denaihati hihiii

    ReplyDelete
  2. good luck kak.. klau ada rejeki pasti iphone 5s dalam genggaman.. heheh

    ReplyDelete
  3. Teruskan perjuangan sis caiyok

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan singgah ptg Sis...Semoga berjaya....

    ReplyDelete
  5. All the best kak..makin mencabar tugasan ni kan

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya kak ida... haha sha memang tak boleh join laa camni, pening kepala woooo

    ReplyDelete
  7. Wajib ke buat entri baru di cabaran kedua?

    ReplyDelete
  8. cabaran paling tersukar sepanjang menyertai contest
    ianya mudah bg yg sentiasa diiringi masa n internet
    apa pun kita cuba sebaik mungkin
    all d bez kak, moga kita sama2 ada rezeki

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top