21
Assalamualaikum

Hari sabtu hari ni dah ye...Kena balik cepat-cepat hari ni.Rushing nak pi kenduri kawen kat kampung..Pengapit masa aku kawen dulu,turn dia pulak kawen..Haruslah kena pergi kan..Nak pulak rumah dekat...


Eh aku bukan nak cerita pasal kawen-kawen ni..Nak bercerita la pulak pasal anak dara aku sorang nie..Hishh..sejak-sejak nie ada saja benda yang mencuit hati ummi ngan babah dia..

Aku rakam dan upload kat youtube supaya nanti besar dia tengok apa yang dia buat masa kecil..hahahaha..
Korang nak tengok jugak ke...meh aku tunjukkan...


Aksi dia dok geleng kepala dengan lajunya...kaki tangan sama naik..hehehe


Lepas nie apa pulak la Peel baru yang dia buat..Rushing taip entry ni..Ada keje yang nak kena settlekan sebelum sambung untuk blogwalking..Tepat pukul 12 dah nak kena cabut balik dah..

Takut tak sempat pulak nak tengok pengapit aku tu bersanding...tiil meet ur guys later eh..



Post a Comment

  1. waa..... hihi, tengok satu video berapa viewnya.. :) mesti kalah hanis zalikha.. hihi

    ReplyDelete
  2. kiutnya..
    dh lama x upload ideo ky u-tube..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih jenguk dn komen blog mamamyja. Bila upload.. jangan lupa buat copy. Mana lah tahu youtube xd zaman2 akan dtg.. myb lebih canggih dr sekarang nih. Hehe

    ReplyDelete
  4. musim mkn nasi minyak ... comel jer keletahnya .

    ReplyDelete
  5. Tak dapat tengok. -_- kuota ternet da abis. Nak bw pun slow.

    ReplyDelete
  6. X dpt buka nnt lya tgk kat opis

    ReplyDelete
  7. Wah wah wah seronok sgtt tu gamaknya Aida sampai camtu sekali hehehe..

    ReplyDelete
  8. Hehee... comelnya di buat mcm tu.. :) :)

    ReplyDelete
  9. Haha! Comelnya.. Jangan tergeliat urat leher sudah ler tayam ye.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  10. seronok tengok ragam anak ni kan.kalau boleh nak rakam segala aksi dia masa membesar ni

    ReplyDelete
  11. ala comelnyaaa..akk jemput join simple giveaway nad..pilih produk ecover..then komen

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top