34
Assalamualaikum

Cuti sekolah dah nak hampir sangat ni.Mungkin ramai yang tercari-cari Homestay yang murah dan berpatutan di Johor Bahru untuk percutian tu nanti kan..

Kebanyakkan mereka di luar sana  lebih selesa untuk menggunakan Homestay dari Hotel kerana kapasiti jumlah keluarga yang besar boleh dimuatkan dalam satu Homestay.

Adam Homestay Johor Bahru memberikan satu pengalaman percutian  yang selesa dan terletak di lokasi yang amat strategik di antara tempat-tempat percutian di Johor Bahru ni.

Adam Homestay Johor Bahru juga menyediakan sewaan harian dan mingguan.Homestay yang terletak di Banda Baru Uda ini adalah sebuah rumah Single Storey yang lengkap dengan :-

  • 3 Bilik Tidur
  • 2 bilik air
  • Ruang tamu
  • Ruang Dapur yang selesa
  • Ruang makan
  • Ruang letak kereta yang luas
3 Bilik Tidur Dilengkapi dengan :-
  • Bilik Tidur 1 = Dilengkapi dengan air cond, Queen Bed, Kipas , Almari 
  • Bilik Tidur 2 = Dilengkapi dengan air cond, Queen Bed, Kipas Siling,
  • Bilik Tidur 3 = Dilengkapi dengan air cond, Queen Bed, Kipas Siling,Almari
Bilik Air :-
  • Bilik Air 1 : Water Heater + Shower + Sabun Mandi + Ubat Gigi
  • Bilik Air 2 : Shower + Sabun Mandi + Ubat Gigi

homestay murah di johor bahru

Ruang Tamu yang luas Dilengkapi dengan :-
  •  Ruang Tamu lengkap dengan TV LCD 42’ + DVD Player
  •  Rumah Bersih dan selesa & persekitaran yang aman damai
  •  Dekorasi rumah moden + perabot baru
homestay murah

homestay murah di johor

Dapur yang Selesa Di lengkapi Dengan :-
  • Dapur: Dapur Gas + Pinggan Mangkuk + Rice Cooker + Pemanas Air
  • Teh, Milo, Gula, Garam, Kordial dan lain-lain
  • Peti Sejuk + Mesin Basuh
homestay berdekatan dengan legoland

homestay di johor

Kelengkapan lain yang ada di Adam Homestay Johor Bahru 
  •  Mesin Basuh Automatik
  •  Iron, Iron Board, Ironing Aid 
  •  Ampaian Baju
  •  Sejadah, Telekung, Kain Pelikat
  • PERCUMA WIFI UNIFI & HYPPE TV




Adam Homestay Johor Bahru ini Menjadi tarikan Utama kerana berdekatan dengan LEGOLAND Malaysia,iaitu satu percutian seisi keluarga yang menjadi tarikan utama di Johor Bahru ketika ini.Antara destinasi  yang berdekatan dengan Adam Homestay johor Bahru ini :-

  •  5 minit ke Plaza Angsana/ Jakel/ Mydin/ Giant
  •  5 minit ke Larkin / Kampung Melayu / Majidee
  •  5 minit ke Kempas / Tampoi / Taman Perling
  •  10 minit ke Uitm Johor Bahru
  •  10 minit ke Stesen Bas Larkin
  •  10 minit ke Stesen Keretapi Kempas
  •  10 minit ke Danga Bay
  •  15 minit ke Nusajaya
  •  15 minit ke Lapangan Terbang Senai
  •  15 minit ke Legoland Malaysia
  •  15 minit ke Hello Kitty
  •  15 minit ke Johor Premium Outlets (JPO)
  •  15 minit ke Tol Plus Skudai
  •  15 minit ke Tambak Johor & Singapura
  •  15 minit ke UTM Skudai
  •  15 minit ke City Square/ Plaza Kotaraya
  •  15 minit ke Komplex Bebas Cukai The Zone
  •  15 minit ke Pusat Pentadbiran Iskandar Malaysia

Berapakah kadar sewaan Adam Homestay Johor Bahru?

Kadar sewaan yang berpatutan adalah sebab kenapa anda perlu memilih Adam Homestay Johor Bahru ini.
Kadar sewaan untuk Harga RM250 (1 malam)








Video mengenai Adam Homestay Johor bahru

Anda juga boleh melihat  kadar sewaan mengikut harian dan mingguan di SINI

Jika anda berminat untuk menempah Adam Homestay Johor bahru hanya dengan menempah secara Online sahaja..Cukup mudahkan..

Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang Adam Homestay Johor Bahru ini, ni boleh hubungi :-


Booking : Whatsapp : +60187751456
Booking : www.adamhomestay.com/tempahan

Facebook : https://www.facebook.com/adamstay
instagram : https://www.instagram/adamhomestay
Website : www.adamhomestay.com






Post a Comment

  1. Not bad...boleh lah cuba pada sesiapa yang nak bercuti ke JB...

    ReplyDelete
  2. menarik...kalau nak ke Singapore pun boleh stay sini kan..

    ReplyDelete
  3. Mnarik klau hi johor rasanya blh la tempah kat Cne ni

    ReplyDelete
  4. Menarik nie, kebetulan bulan 12 ada kenduri kat JB boleh jadikan homestay nie sebagai pilihan...

    ReplyDelete
  5. oo dekat BBU..
    cantik homestay nye..

    ReplyDelete
  6. Yg kat kedah pun ada... best juga kemudahan dia

    ReplyDelete
  7. ok juga homestay ni, boleh dipertimbangkan bila g JB nanti

    ReplyDelete
  8. Cantiknya homestay ni.. Paling suka part dapur tu.. cantik sangat.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  9. Harga semuanya menarik. Maybe next time ke JB boleh booking homestay ini

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  10. Menarik.. kemas, bersih, cantik dan serba lengkap.. best.. :)

    ReplyDelete
  11. waaaa..... seronoknya.... :) teringin nak berhomestay..

    ReplyDelete
  12. Tempat kita ni dah terlalu banyak homestay sebenarnya Eda.
    Kelengkapan pun rata-rata lebihkurang.
    Cuma nak kena ada publisiti lebih bagi org luar tahu.

    ReplyDelete
  13. sesiapa yang berkenaan bole la try homestay ni :)

    ReplyDelete
  14. Harga murah ni..Homestay pun cantik,kemas,bersih,besar dan selesa je tengok

    ReplyDelete
  15. wah menarik, kalau ke johor boleh dicuba ni

    ReplyDelete
  16. Wah murah betol kak...nanti nak booking kalau pergi sana..hihi

    ReplyDelete
  17. Harga berbaloi degan rumah besar..
    Nampak ceria je dengan gabungan warna2 berseri :D

    ReplyDelete
  18. cantiknya.. and harga sangat sangat berpatutan. Akan di sebarkan pada kawan kawan.
    I pun selalu turun JB ehehe

    ReplyDelete
  19. blink2x rumahnya meriah dengan pelbagai kemudahan.

    ReplyDelete
  20. wahhhh...nampak selesa dan agak berpatutan jugak dengan harga dan kualiti servis yg diberikan...Sally nnt rasa nak g jalan-jalan ke sana jugak laa...ajak kengkawan :D

    ReplyDelete
  21. wahhh menarik, selesa, harga pun not bad, tapi bila dapat jenjalan ke Johor ni hurmmmm

    ReplyDelete
  22. kemas dan bersih....rietta plan nk ke sana...isnyALLAH jika ada rezeki, dan pling best bila 15 minit je dr JPO...hehehe

    PS : Salam perkenalan....

    ReplyDelete
  23. lengkap kemudahan yang ada..ruang pun besar,selesa dan bersih.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top