20

Assalamualaikum

Malam baru sempat update.Sesambil tengok AF2014 ni, sambil tu boleh la up sikit entry.
Hari minggu macam ni, memang banyak aktiviti nak dibuat.Dari sarapan, kemas rumah pergi pasar, sediakan makanan tengahari, tido, bangun .hehehe..tu pun kira termasuk dalam aktivit harian la kan.

Tadi bila dok pi barang dapur, sempatlah mencuci mata di Pasaraya green point..Cari baju basahan untuk awfiyah sesambil cuci mata barangan yang lain.Nak cari baju awfiyah ni bukan senang, baju yang biasa dipakai hari hari perlu yang ringkas dan tak panas.kalau boleh yang tak berlengan.Budak sihat, mana boleh nak pakai baju yang terlalu heavy fashion dia.hehe.

Kalau tengahari nak tidur, memag confirm tak berbaju.Tadi setelah kepenatan balik dari pasar, gara gara ikut ummi dia la ni.balik je, minum susu, terus lena kat bawah.Takde tunggu nak masuk buai dah..

Dengan tak berbaju, dia dah tertidur kepenatan.Masatu lah ummi kena marathon untuk cepat cepat memasak..Kalau dia dah bangun, jangan haraplah ummi nak masak dengan tenang..Maunya dapur tak berasap bila dah mengadap dia..

Orang kepenatan sangat tu

Post a Comment

  1. ya Allah geram nya tengok peha..heheh

    ReplyDelete
  2. Layan AF ek he...23x

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  3. alaahi... baju dan stokin, gaya baru tuh.. hehe

    ReplyDelete
  4. Hehehehe panatnyer dia ...Bam bam girl tidurrrrrrrrr laaaa.. Baju seluar dah kasi cabut tapi stokin kekal lagi tuuu hehehee

    ReplyDelete
  5. panas ye tido tak berbaju..kalo saya pakaikan baju lobang2..nanti dia terbiasa tak pakai baju pula

    ReplyDelete
  6. Saya suka klu tengok anak tido mcm tu... comel jer.. :)

    ReplyDelete
  7. geramnya tgk baby tu tido.mcm org besor je hehe

    ReplyDelete
  8. Montelnya awfiyah bikin geram hihihi

    ReplyDelete
  9. weekend memang busy dengan family kan kak memang kurang sikit nak hadap blog tu. Nampak fiyah pun kepenatan sangat tu..lena dia tidur ye.

    ReplyDelete
  10. sejak ada anak gaya hidup pon berubah la kan kak ida ^_^

    ReplyDelete
  11. bestnya jadi baby....nampak selesa sangat dia tidur tu KD....Pakaikanlah singlet kot...nanti masuk angin

    ReplyDelete
  12. fiyah rambut pacak.. mmg penat sgt tu.. comel betui...

    ReplyDelete
  13. geramnya tegk dia,kalau dapat dpn mata ni, nak gomol puas puas. kiss kan untuk dia ek ida

    ReplyDelete
  14. rasa macam nak!!nak!!nak!! tido sebelah cik piya..... geram tau....

    ReplyDelete
  15. geram tengok Awfiyah ni sis....comel sangat...

    ReplyDelete
  16. geram tengok Awfiyah ni sis....comel sangat...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top