11
Assalamualaikum


Fuhhh..memang kenalah dengan mood aku hari nie..sebabnya aku dah memang mengantuk sangat-sangat ni.
Mood nak buat kerja  pun rasa dah malas..Tak taulah kenapa mengantuk sangat.Mungkin sebab lepas makan nasi ambang,tu yang menyebabkan ngantuk..

sumber:google


Tak nak banyak membebel...sangat ngantuk sekarang nie..Minum nescafe dululah


Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

Post a Comment

  1. kalau makan nasi pagi mesti ngantok..maybe sebab ada santan la kot kan..dapatkan energy kak :)

    ReplyDelete
  2. gd luck yer moga berjaya hehehe!

    ReplyDelete
  3. Ha..so cute..ngantuk sangat tu...

    ReplyDelete
  4. Msh mgtk lgi ke sis hihihihi

    ReplyDelete
  5. amboi..bestnye kalo dapat bantal besar camtu..

    ReplyDelete
  6. Ngantukkk hehhe kena munum kopi biar ilang ngantuk ,.

    ReplyDelete
  7. kalau dah mengantuk mmg xboleh nk buat apa dah..rasa nk tongkat mata

    ReplyDelete
  8. Saya klu mengantuk2 ni mmg tak tahan. Klu driving pun mmg kena cari benda2 mengunyah.. klu tak mmg bahaya.. :D

    ReplyDelete
  9. rindunya lah dgn nasi ambeng ... malas klu diikutkan memang jadi tidor .

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top