Cabaran 30 Hari :Hari 27 - Mood Aku hari ni!!

Wednesday, October 01, 2014

Assalamualaikum


Fuhhh..memang kenalah dengan mood aku hari nie..sebabnya aku dah memang mengantuk sangat-sangat ni.
Mood nak buat kerja  pun rasa dah malas..Tak taulah kenapa mengantuk sangat.Mungkin sebab lepas makan nasi ambang,tu yang menyebabkan ngantuk..

sumber:google


Tak nak banyak membebel...sangat ngantuk sekarang nie..Minum nescafe dululah


Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

You Might Also Like

11 Orang Komen

  1. kalau makan nasi pagi mesti ngantok..maybe sebab ada santan la kot kan..dapatkan energy kak :)

    ReplyDelete
  2. amboi..bestnye kalo dapat bantal besar camtu..

    ReplyDelete
  3. Ngantukkk hehhe kena munum kopi biar ilang ngantuk ,.

    ReplyDelete
  4. kalau dah mengantuk mmg xboleh nk buat apa dah..rasa nk tongkat mata

    ReplyDelete
  5. Saya klu mengantuk2 ni mmg tak tahan. Klu driving pun mmg kena cari benda2 mengunyah.. klu tak mmg bahaya.. :D

    ReplyDelete
  6. rindunya lah dgn nasi ambeng ... malas klu diikutkan memang jadi tidor .

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"