Cabaran 30 Hari :Hari 28-5 Perkara bermula dengan andainya

Thursday, October 02, 2014

Assalamualaikum


Ke cabaran seterusnya hari ini..Apa perkara yang bermula dengan andainya tentang kehidupan aku sekarang dan akan datang..

Jomlah layan je..

1.Andainya aku berkemampuan dan berlebihan duit,nak je aku bawak satu family menunaikan umrah
2.Andainya dapat ku undur masa,nak je aku belajar  sampai ke PHD
3.Andainya ada masa terluang,nak je aku balik rumah sekarang nie,main-main dengan Nur awfiyah
4.Andainya aku banyak duit dan budget lebih,nak je aku settlekan semua hutang dan sambung renovate rumah
5.Andainya cabaran 30 hari nie habis,apa yang aku akan update setiap hari ek?



hehehehe...macam-macam kan..boleh la sekadar melayan perasaan sendiri..

Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

You Might Also Like

29 Orang Komen

  1. pekara yang dah berlalu jadikan tauladan.. kita harungi untuk akan datang ^_^

    ReplyDelete
  2. wah dah tamat cabaran tu kan :) tahniah

    ReplyDelete
  3. wahh..berjaya sampai ke cabaran hari ke-30! hebat nya! memang best kalau dapat berangan dengan andaian2 macam ni kan..semoga semua andaian menjadi kenyataan ya..aamiin:)

    ReplyDelete
  4. tulah kan..andainye ni memang banyak kalo nak disenaraikan..apa2 pon hidup perlu diteruskan

    ReplyDelete
  5. moga andainya akan tercapai nanti ye sis..

    ReplyDelete
  6. walau masa dah berlalu tapi mungkin akan datang peluang di masa depan..:)

    ReplyDelete
  7. Baki 2 cabaran lagi..chaiyokk.. :)

    ReplyDelete
  8. sukaaaa andainya yang no 1..insyaAllah Allah permudahkan niat tu...

    ReplyDelete
  9. Semoga tercapai segala yg diandaikan a.k.a dihajati... aamiin.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... semoga itu menjadi kenyataan kan.. sememangnya saat dan masa tu sangattt kita nak di masa lalu..

    impian membuatkan kita bangun dari tidur yang lena...

    Salam ukhwah dari mommylina ...

    ReplyDelete
  11. Salam Jumaat KSD..

    Moga-moga segala impian akan tercapai...In Shaa allah..kalau niat kita ikhlas, pasti Allah perkenankan...

    ReplyDelete
  12. Hihi... macam-macam andainya ye:)
    Tinggal dua hari lagi cabaran selesai..

    ReplyDelete
  13. andainua semua di didepan mata...moga semua impian ida akan jadi kenyataan.

    ReplyDelete
  14. chaiyok chaiyokkk u ken duit kak! :)

    ReplyDelete
  15. Salam Jumaat. Sesuatu untuk kamu di blog KA . TQ http://www.kesumaangsana.blogspot.com/2014/10/re-publish-n3-pendek-tentang-adik-tapi.html

    ReplyDelete
  16. Salam singgah sini sis..semoga segala impian akan tercapai...

    ReplyDelete
  17. Hehehe nak jawap yang akhir tuuu ..Andainya dah habis ..buat entry pasal Awfiyah laaa byk2 hehehe

    ReplyDelete
  18. akhirnya sampai juga ke penghujungnya kan sis

    ReplyDelete
  19. syiok baca entri andainya ni... semua by past kan?? yang ke-5 tu je... andai dah habis cabaran 30 ni, kak ida hapdet pasal cik piya je hari2..... suka je sha membaca kisah cik piya.... haaaaa best tak cadangan ni?? hihi

    ReplyDelete
  20. Sendainya apa yg kita mahu semua jadi kenyataan..hidup tanpa cabaran..macam tak best je...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"