21
Assalamualaikum

Baru aku sedar yang blog nie dapat lagi CPUV terbaru..wah..ramai blogger yang dihujani dengan banyak CPUV dari Nuffnang...Pssstt...Nuffnang ada muslihat ke ape ek...hehehe..STOP!!!
Fikirkan yang baik baik dah la,

Thankslah kat Nuffnang sebab membanjiri blog nie dengan CPUV yang banyak...Banyak dan banyak lagi ye..pstt...jumlahnya pun mestilah banyakkan..

Jangan CPUV je lebat,tapi yang dapatnya ciput...pfffttt..














oklah..jumpa korang esok ye..banyak keje ni nak buat..banyak berhutang untuk blogwalking blog korang..lately nie sempat update je tapi tak sempat nak blogwalking..

Post a Comment

  1. Nuffnang demam ler skrg tu yg byk dibagi BE tapi naiknya ciput...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...
    semoga earning pun bertambah....

    ReplyDelete
  3. Singgah malam disini...tahniah dear...

    ReplyDelete
  4. Katanya ni kesilapan teknikal..tengok je la nanti cemana

    ReplyDelete
  5. Aah kak, memang banyak be lately hehe :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdullilah rezeki. CP datang menabung RHB..

    ReplyDelete
  7. salam dari cahayacinta
    masih tak nampak iklan ini berjalan dalam blog walaupun ada dpt cpuv ini hurm...

    ReplyDelete
  8. Insyallah..cpuv lebat wangnya pun lebat..tahniah kak

    ReplyDelete
  9. Zurich Insurance Contest ni pasal apa? kurang faham..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah Aida... sama lah kita, ada masa patah jari nak berbw huhu.. :D :D

    ReplyDelete
  11. Btl tue kak..jgn cpuv jer yg byk tp amount cip jer..hehehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top