21
Assalamualaikum

Si budak Montel Awfiyah ni dah payah nak tidur...Kakak sepupu dia semua dah tidur.Dia sorang yang berjaga tengahari tadi..Gambar ni SIL aku yang kirim melalui Telegram.

Sejak ada Telegram ni,senanglah dia nak hantar gambar awfiyah..apa yang dia buat,semuanya akan di snap picture lepas tu dihantar ke Telegram..AKu memang download Telegram untuk desktop.Jadi tak payah nak sibuk sangat sekejap² tengok handphone..Kang tak pasal-pasal cctv tu plak yang snap gambar aku dok main phone je.

Rindu pulak kat budak montel ni,tu yang suruh selalu SIL hantar gambar...ececeh..ngengada sangat kan..macam tak jumpa anak kat rumah..emmm...tu jawapan orang yang anak-anak dah besar..Yang macam aku ni,orang yang baru je dapat anak ni,perasaan memang macam tu..kekadang rasa nak duduk rumah je,main main ngan dia..Tamo keje dah..

Sekarang nie dia lebih suka orang dirikan dia..Sesambil tu sukalah dia melompat-lompat..sampai lenguh tangan siapa yang pegang dia..Kekadang bila dah penat sangat,saja letakkan dia kat toto..tamo angkat dah...adeh..lama-lama boleh kurus jadiknya tangan ummi nie..

Lambat pulak rasanya nak balik..Cepatlah 4.45 petang..nak balik dah ni...hehehe



Post a Comment

  1. hehehe... faham sgt perasaan rindu tu !

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...sekejap jer dah besar dia..;)

    ReplyDelete
  3. samaaaa...dulu masa anak 1st memang dok rinduuu je anak time keje...selalu tak sabar nak balik rumah kann..

    ReplyDelete
  4. Sama la akak.. dok ofis mesti teringat anak kt umah..perasaan mak2 mcmni ler...

    ReplyDelete
  5. masa keje dulu selalu tengok video baby masa mengepam susu....alhamdulillah skang dah selalu depan mata.
    Jadi teman sembang mama..

    Luahan Perasaan Isteri Yang Masih Belum Dikurniakan Zuriat

    ReplyDelete
  6. alalala...comei nye dia... anak yang baik tau..amin...

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sabtu sis...alahai....comelnya Awfiyah...

    ReplyDelete
  8. Salam singgah sabtu sis...alahai....comelnya Awfiyah...

    ReplyDelete
  9. Mesti ingat anak punye..rindu sangat2..awfiyah nak mengexplore dunia tu

    ReplyDelete
  10. comel nye die...
    nk bermain la tu... tu yg susah nk tido...

    Recent Post by MananQayyim : Segmen - 4 Power Bank Original untuk dimenangi

    ReplyDelete
  11. Anak- anak ni cepat saja membesar tetapi yg menjaga hari-hari memang rasa lambat pula nak besar. Setiap hari mengikuti karenah mereka.

    ReplyDelete
  12. tu dia..tengok lengan dia berapa kali lipat tu..ehehheh

    ReplyDelete
  13. Hehee.. Awfiyah tak mo tido eh.. :D :D

    ReplyDelete
  14. omeynyee.. dye nak org main2 je dengan dye tu..hihi

    ReplyDelete
  15. fiyah tak sabar nak berjalan tu nampaknya..

    ReplyDelete
  16. Hehehe bolatt mata tuu camne nk tdooo huhuhu

    ReplyDelete
  17. Berketul2 bdn awfiyah..nak bljr brdiri lps tu brtatih

    ReplyDelete
  18. hehe..comei dia..memang masa anak sorang macam tulah perasaan seorang ibu..memang rasa nak brenti keje..nak duk ngan anak je.ehe..

    ReplyDelete
  19. Siang mmg dh ssh bila besar.. Tak pe.. Asalkan malam dia sng tidur...

    ReplyDelete
  20. comel dan montelnya awfiyah.. cam nat geget pipi dia tu...

    ReplyDelete
  21. Perasaan rindu pada anak ketika berkerja adalah normal.. hehehe.. sampai sengeh2 nengok fone..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top