27

Assalamualaikum

Dah lama kot aku tak update entry.Ini gara gara Babysitter Nur Awfiyah balik kampung dari hari jumaat lagi.
Emmm..nanti aku ceritalah pasal Nur Awfiyah dan babysitter tu.

Ni aku nak cerita pasal cpuv yang datang menyinggah kat blog aku.
Dua Cpuv dari Nuffnang iaitu Kasi App campaign dan juga Sunsilk Silhoutte.Nasib baik aku takbuang Nuffnang dari blog..hehehe..

Oklah..itu je aku nak update..sedikit penghargaan aku kepada Nuffnang. Yelah nK joint event blogger memang tak dapatlah kan.almaklum, kebanyakkan event di luar dari Jb, so terpaksalah redha..bahaha
Till meet uols again ..esok update lagi.

Post a Comment

  1. wow kak .... meriah nuff akak.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... KSD,

    wah.. meriah dengan cpuv .. tahniah yer..

    mselim3

    ReplyDelete
  3. byknya ongoing menabung cne sekali

    ReplyDelete
  4. blmm trlewat lagi nak wish salam aidiladha hheee

    ReplyDelete
  5. tahniah tuan blog..lepas ni melekat lagi

    ReplyDelete
  6. Minggu ni ramai yang dapat cpuv ni kak .... jom kita klik ramai2 hehe :D

    Salam aidiladha untuk kak ida dan family :)

    ReplyDelete
  7. tahniah, rezeki zulhijjah tu =)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Korban Ida....All the best

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... tahniah ida... :)

    ReplyDelete
  10. kita tambah lagi yerr... datang naik PROTON... :D

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... Tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  12. Sekarang ni NN tengah bermurah hati setelah dihentam... harap2 income nya tak ciput dah le...

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah rezeki.....
    sha klik gambar sunsilk tu.... ingatkan iklan tadi... nwahahahhaa

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top