9
Assalamualaikum


sumber:google


Sabtu yang sangat lemau...Lagi lemau bila My mom ada kat rumah tu..Rasa tak nak gi kerja je..Nasib baik hari ni half day.Semalam petang My mom datang rumah...Tapi bukan rumah aku,rumah abang aku lah.Rumah abang aku tu pun bukan jauh sangat..Selang beberapa buah rumah je dari rumah aku..Lagipun mak lebih selesa kat rumah abang.

Masa hantar awfiyah rumah abang aku tu terus je melekat sampai pukul 7.30...pehhh...memang tak menghengatkan nak gi kerja..Memang berat je nak gi kerja ni bila semua ada.Tapi takpe...gagahkan diri jugak nak kerja sebab hari ni halfday...yuhaaaaaa....

Sukalah budak tembam tu ramai yang keromon dia..Malam semalam pun tidur lambat sebab ada orang yang melayan dia bermain..

Entry pendek pagi ni sudahlah..ada kerja yang perlu diselesaikan sebelum balik..Nak sambung blogwalking mana yang sempat sebelum balik...hehehe


Tepek satu gambar awfiyah la...Nanti boleh jeling  jeling sikit dia ni.



Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top