22

Assalamualaikum

Dua hari termasuk hari ni, ada masalah dengan internet.Memang tak boleh nak blogwalking ataupun update entry sekalipun dengan iternet yang bermasalah macam ni.

Apa pun tak boleh buat.stress dah tahap gaban bila semu kerja tak boleh nak siapkan. SEGMEN PENCARIAN BLOGLIT NOVEMBER & DISEMBER KISAHSIDAIRYDOTCOM masih lagi berlangsung dan akan tamat pada jam 12 malam nanti.

Sebelum tu aku nak minta maaf kat korang yang singgah tapi tidak terbalas komen korang tu.insha allah, bila masalah internet selesI aku akan membalas segala komen korang.

HNya dapat klik +G korang je..ni pun aku update entry guna tab sahaja.yelah..takat update kat tab ni, taklah sepuas menggunakan komputer kan..akh kurang selesa guna tab..hehehe

Harap korang dapat support segmen dari aku...thanks..

Post a Comment

  1. agak susah kalau internet problem terutama kalu nak guna online banking

    ReplyDelete
  2. Paling takde mood berblogging bila tenet slow.

    Dah join :)

    ReplyDelete
  3. guna tab asyik salah taip je..huhu

    ReplyDelete
  4. memang problem la sis..kathy pun tension..

    ReplyDelete
  5. Hrp2 msllh ni dpt segera selesai..

    ReplyDelete
  6. Internet agak slow sejak akhir2 ni..

    ReplyDelete
  7. Kalau internet problem memang buntu la kan

    ReplyDelete
  8. Tak best kalau internet bermasalah ni kan sis..

    ReplyDelete
  9. nasib baik sempat join segmen ,,,huhu,,,tak pa,,,take ur time

    ReplyDelete
  10. memang menyerap juga kalao internet K.O. Kena banyak bersabarlah. kadang2x takde internet terasa bosannya. haha

    http://www.adarain.com

    ReplyDelete
  11. InshaAllah malam nanti Fiza join ye..

    ReplyDelete
  12. memang kalau guna tab ni tak pus..nak taip2 tu payah..

    ReplyDelete
  13. Ramai pulak yang update pasal internet bermasalah.. TM ada masalah ke ekk? Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  14. hahahaha... kes ini memang stresss... sabar yer sis... :D

    ReplyDelete
  15. mmg sgt stress bila tenet sangat tenat..haha..sabar ya kak

    ReplyDelete
  16. tengah dok baca pasal gathering tadi
    tetiba tak boleh komen plak =)

    ReplyDelete
  17. Hehehe Lya lbh suka guna lappy dari semak phone huhuhu ..Kalau guna semak phone selalu jer taip silap ..butang tu kecik benorrr huhuhu ..Sabar jer laaa

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top