17
Assalamualaikum

Ingatkan,aku ada cerita pasal Nur awfiyah di hantar ke Taska 2 hari lalu..Kalau korang tak ingat boleh baca entry aku kat SINI
Throwback gambar Taska Nur awfiyah

Bukan Taska Permata yang menggerunkan tu ocay..Taska nie berada di dalam Politeknik Sultan Ibrahim di Pasir Gudang.Di khususkan kepada pekerja-pekerja Politeknik sahaja.So,taklah risau sangat bila berada dalam kelolaan Politeknik.

Sebenarnya sehari je Nur awfiyah ke Taska nie,Disebabkan Taska ni bercuti pada hari Jumaat dan sabtu,so terpaksalah Nur awfiyah di hantar ke rumah Owner Taska ni.

Alhamdulillah,Nur awfiyah dijaga baik.Lagipun Family Owner Taska yang bernama Sue tu.Nampaknya Family sue tu dah suka dengan Budak Gemuk tu.Panggilan Nur awfiyah kat rumah Sue tu..Happy je dia kat sana,sebab ramai adik beradik sue yang melayan.Amboiiii...ko nak..kalau kat rumah kemain manja lagi..Nak berkepit..isk..iskk

Hari nie last lah dia kat rumah Sue,Minggu depan insyallah,my SIL akan jaga dia pulak..Memang dia dah balik hari jumaat,tapi disebabkan My SIL tu demam,so biarlah dia berehat.

Nak bawa dia balik ke kampung hari ni,Nanti aku cerita sebab kenapa aku nak bawa dia balik kampung..


Post a Comment

  1. Seronok kalau orang jaga anak kita dgn baik kan...

    ReplyDelete
  2. bagus kalau dia tak banyak meragam kak

    ReplyDelete
  3. baguslah kalau okay..seronok dengar :)

    ReplyDelete
  4. Bersyukur kalau dpt orang yg dipercayai dan menjaga dgn baik.
    Semoga mudah segala urusan ya!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... ramai yang menyayangi cik piya.... aunty sha pun sayang cik piya dengan ummi !! yeyyyy... meh kiss pipi cik piya sket, muahh !!

    ReplyDelete
  6. Salam hujung minggu fiya & mummy..

    lega ya...

    ReplyDelete
  7. Salam singgah malam sis...rasa bersyukur jika anak serasi dan dalam jagaan yang baik...

    ReplyDelete
  8. Salam singgah malam sis...rasa bersyukur jika anak serasi dan dalam jagaan yang baik...

    ReplyDelete
  9. Salam singgah malam sis...rasa bersyukur jika anak serasi dan dalam jagaan yang baik...

    ReplyDelete
  10. Betul tu Kak Aida..kalau anak kita ni serasi di jaga oleh org lain kita nak buat kerja pon rasa bersemangat jer ,...

    ReplyDelete
  11. Takde la hati kita ni nak bimbang sangat kan ....

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah... semoga segalanya dipermudahkan... aamiin.

    ReplyDelete
  13. bila ada budak keci, tulah yang jadi halnya nak cari tempat menjaga dan mengasuhkan....maklumlah mcm mcm hal sangat sejak kebelakangan ni

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top